Синът ми, журналистът Димитър Кенаров, се прибра преди малко (04:30ч.

...
Синът ми, журналистът Димитър Кенаров, се прибра преди малко (04:30ч.
Коментари Харесай

Майката на арестуван и бит журналист: Мутрата Борисов ще разбере какво значи майка да застане срещу него

Синът ми, журналистът Димитър Кенаров, се прибра доскоро (04:30ч. сутринта) от Министерство на вътрешните работи.
Това е написал той в Туитър (@dkenarov):
" Днес, до момента в който отразявах митингите в # София, бях заловен от полицията, хвърлен на земята и брутално ритан в главата. Камерата ми беше отнета и ме накараха да заставам с часове с белезници на тротоара. Много пъти се идентифицирах като публицист без резултат. "

Today, while covering the protests in, I was grabbed by the police, thrown to the ground and brutally kicked in the head. My camera was taken away and I was made to stand for hours in handcuffs on the sidewalk. I identified myself as a journalist numerous times to no avail
— Dimiter Kenarov (@dkenarov)
Аз желая да кажа на мутрата БойкоБорисов, че в този момент ще разбере какво значи една образована и умна жена, майка, да застане против него, а не всякакви Тъпи Кърджалийски П***и и всевъзможни муцита и влечуги, п в обществената мрежа фейсбук.

Синът ми беше задържан като публицист в Беларус от режима на Лукашенко, само че даже там не е бил толкоз брутално пребит.
Само Господ може да ме спре да защитя истината! "
 АЕЖ: Журналистът Димитър Кенаров е обект на полицейско принуждение, ритан е в главата и лицето (СНИМКА) АЕЖ: Журналистът Димитър Кенаров е обект на полицейско принуждение, ритан е в главата и лицето (СНИМКА)
Асоциацията на европейските публицисти - България остро осъжда противозаконния арест и полицейското принуждение над журналиста и публицист Димитър...
С това тя приключва поста си и поставя следните тагове.
#БойкоБорисовЕПрестъпнаМутра!
#ОставкаСъдЗатвор!
#СвободаЗаСловото!
Припомняме, че по-рано от полицейския произвол, който е извършен върху журналиста.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР