Синап (1 -10 януари) Родените през този период са чувствителни

...
Синап (1 -10 януари) Родените през този период са чувствителни
Коментари Харесай

Коя е вашата цветна ЗОДИЯ според датата си на раждане?

Синап

(1 -10 януари)

Родените през този интервал са чувствителни и деликатни. Обичат домашния уют, благите жестове и спокойната атмосфера. Попаднат ли в конфликтна обстановка, губят увереността си и се затварят в себе си. Работливи и практични, те прелестно се оправят с финансите.



Магарешки трън

(11 - 20 януари)

Страхът от игнориране при хората, олицетворявани от това растение, е доста мощен и потиска естествените импулси на сърцето им. Поставят стена сред себе си и света, с цел да защитят ранимата си душа. Имат обаче сполучлива кариера. Идеални другари в тежки дни.

Безсмъртниче

(21 - 31 януари)

Весели, спонтанни, красноречиви и с неповторимо възприятие са комизъм, хората-безсмъртниче са душата на компанията. Същевременно са доста сериозни, не е елементарно да спечелиш доверието им. Не понасят злословия и липса на дисциплинираност. Трудно се оправят с финансите.

Имел

(1 - 10 февруари)

Те обичат необятния свят и измененията. Чувстват се добре в огромните градове, където има звук и доста хора. Подхранват самочувствието си, като се обкръжават с фенове. Често сменят настроението и обектите на възприятията си. Както са сантиментални, по този начин стават брутални.

Космос

(11 - 19 февруари)

Родените през този интервал са като магнит за останалите хора. Имат доста другари, а главата им е цялостна с фантазии за пътешествия и забавен живот. Виждат се съумели в истински специалности, само че постоянно не се оправят - надценяват опциите си и не се стараят.

Мимоза

(20 - 29 февруари)

Те нормално са нежни, деликатни хора. Характерът им е променлив, постоянно сменят настроенията си. Часовникът затруднява бита им, живеят на мудни обороти, задоволявайки се с това, което имат. За тях най-важни са възприятията, само че и там не успяват- нерешителни са.

Мак

(1 - 10 март)

Техният живот се върти в света на културата. Или самите те са актьори, или се интересуват от изкуство. Обичат радостни компании и хора със сходни ползи. Посещават елитни клубове, с цел да срещнат известни персони. Дейни са, само че не обичат да се преуморяват.

Лилиум

(11 - 20 март)

Те не са чувствителни, те са свръхчувствителни. Не одобряват нито положителни препоръки, нито рецензии - това е интервенция в персоналния им живот. Обиждат се от всичко, без да си изясняват аргументите за обстановката. Боравят с общи приказки и догатки. Нерешителни са и в любовта.

Самакитка

(21 - 31 март)

Дори дребни грижи скапват настроението на тези хора. С ненаситност оказват помощ, само че единствено в случай че ползите им не се конфронтират. Весели са, само че се забавляват на непознат тил. Ерудирани, те считат, че няма по-умни от тях. Заради вярата в непогрешимостта си губят другари.

Здравец

(1 - 10 април)

Те вървят самоуверено и оптимистично по своята си пътека на живота. И са си най-важни на света. Съсредоточени са в проектите си, които реализират поредно. Не можете да ги изненадате или объркате. Чувстват се добре на всички места, само че най-много в своята среда.

Хортензия

(11 - 20 април)

Те са така наречен хора със златно сърце. Отворени, радостни и състрадателни. Толерантни към непознатите недостатъци. Не вменяват на никого възприятие за виновност, по-скоро се пробват да схванат претекстовете за нечие държание. На тях може да се разчита във всяка обстановка.

Далия

(21 - 30 април)

Те са хора на здравия разсъдък. Важни са задачите, които си слагат, и не се впечатляват от превратностите на ориста. Не обичат показността. Стараят се да си обезпечат работа, а на фамилията - заслужен и благополучен живот. От него черпят мощ в битката си за пари и власт.

Момина сълза

(1 - 10 май)

Те копнеят за красива природа и животинки. Всеки свободен момент биха прекарали на село, измежду дървета и реки. Ако живеят в града, у дома имат котка, саксии и картини с цветя. Ако мъж желае да впечатли дама момина сълза, ще са му нужни букет и грациозен ресторант.

Лютиче

(11 - 21 май)

Те са доброжелателни. На иронията и дребните грубости отвръщат с усмивка, в която проличава разочарованието им. Бурно ще реагират, в случай че някой си разреши наново да ги обиди. Анализират всички “за ” и “против ”. Когато са сигурни в оценката си, нищо не може да я промени.

Маргаритка

(22 - 31 май)

Те имат потребност от близостта на другия пол, както рибата от вода. Обичат да бъдат харесвани, да флиртуват и доста да дават обещание. Не можете да разчитате на верността им, тъй като постоянно сменят обекта на увлеченията си. Имат шанс в игри и ненадейно печелят награди.

Камбанка

(1 - 11 юни)

Те не обичат да приказват за себе си. Старателно пазят персоналния си живот. С лекост въртят бизнес - даже безнадеждно изглеждащи случаи те съумяват да уредят с финансова полза за себе си. Винаги имат какво да кажат, не са инати, по тази причина са желана компания.

Паричка

(12 - 21 юни)

Те се най-хубавите психолози. Имат бърза мисъл и точни реакции. Доказват се като съветници, договарящи, дипломати. В любовта желаят независимост и е мъчно да бъдат арестувани на едно място. Партньорите им би трябвало непрестанно да ги впечатляват и изненадват.

Лале

(22 юни - 1 юли)

Те са сложни за схващане. И безусловно непредвидими. Често мълчат, не реагират на околния свят. И изненадващо стават благи, учтиви и щастливо усмихнати. В мигове на захлас са оптимисти, а след това ненадейно се депресират. Винаги мечтаят за идеалния сътрудник.

Водна лилия

(2 - 12 юли)

Те не признават елементарни отговори, решения и истини. Няма да отвърнат почтено на въпрос за приходите им. Смятат, че виновността за неуспехите и грешките им е отвън тях. Имат доста компликации по пътя си. Когато реализиран или завоюват нещо, непременно се стараят да го задържат.

Теменужка

(13 - 23 юли)

Те не желаят да имат нищо общо с риск или хазарт. Избират елементарни и тъкмо избрани житейски пътища. Обмислят решенията си и в случай че салдото на доходи и разноски, въпреки и едва, е заплашен, не не престават. Домът е тяхната цитадела. Родени са да бъдат родители.

Шипка

(24 юли - 2 август)

На тях им импонират неща, свързани с риск и неопределеност. Обичат да провеждат празненства, на които канят и изцяло непознати хора. Пилеят пари за занимания, само че постоянно намират спомагателни приходи. Доста атрактивни, те се радват на голям интерес от другия пол.

Слънчоглед

(3 - 12 август)

Те са хора с кралско достойнство. Движенията им са премерени, думите си поддържат с енергични жестове. С лекост убеждават близките в правотата си. Идеални политици, само че не и предприемачи. За да имате любовта им, би трябвало да умеете да слушате.

Роза

(13 - 23 август)

Те са съществени и вглъбени в себе си. За да спечелите другарството им, би трябвало на да наблегнете хубостта и интелигентността им. Не понасят никакви форми на напън и насила. Говорят малко за себе си, а към другите са дистанцирани. Капризни са в любовта.

Хибискус

(24 август - 2 септември)

Те умеят да се владеят, уравновесени са. Прекрасно се оправят като посредници. Изслушват всички причини и издават обективни присъди. Влияят добре на нервните и нетърпеливите. Единствено финансови проблеми ги вадят от равновесие. Любовта срещат през лятото.

Карамфил

(3 - 12 септември)

Те са откровени до болежка. Нищо не могат да премълчат или да облекат неприятното в красиви думи. Затова отблъскват мнозина, които дълго не не помнят обидата. В оценката си за другите се считат за способени, само че за забележките към личните им неточности остават глухи.

Богородички

(13 - 22 септември)

Те имат меко сърце и голяма сензитивност към човешката несправедливост. Биха помогнали на всеки, без значение от събитията. Справят се безупречно и със служебните, и с публичните си каузи. Партньорът им би трябвало да се помири с тяхната ангажираност.

Пирен

(23 септември - 3 октомври)

Те са деспотични егоисти. Не са лесни за общуване. Ако нещо или нечие мнение не им е по усета, не го споделят в прав текст, а вършат злобни забележки. В същото време са дискретни - не споделят непознати секрети. Не дават ухо на злословия, не одобряват непроверени изказвания.

Камелия

(4 - 13 октомври)

Те преливат от признателност, естетика и топлина. Винаги са усмихнати, спокойни и сърдечни, по тази причина в дома им постоянно влизат хора, които имат потребност да си отдъхнат от хаоса и грижите. Радват се на огромна известност измежду другия пол. С финансите си обаче мъчно се оправят.

Люляк

(14 - 23 октомври)

Те са по-скоро самотници. Не обичат шумните празненства. Ако би трябвало да отидат някъде, избират дребни другарски събирания. По-добре им е да почетат книга у дома. Много са тактични, поддържат връзка с финес. Дори помощта им е деликатна. Лесно не помнят обидите.

Фрезия

(24 октомври - 2 ноември)

Те са върхът на спокойствието. Запазват наличие на духа даже в трагични моменти. Това обаче е фасада - всичко претърпяват трагично, а страстите им остават скрити в тях. В един миг възприятията им избиват в диви прояви. И яростта им е безмилостна.

Орхидея

(3 - 12 ноември)

Те са издръжливи и решителни. Осъществяват всеки собствен план, даже най-нереалистичните. Не могат да ги пречупят никакви компликации или неудачи. Имат страхотна вътрешен глас, която им разрешава да плануват реакциите на другите. Потайни са.



Божур

(13 - 22 ноември)

Те имат голямо сърце и са извънредно непрекъснати в възприятията си. Ако обикнат някого или завоюват другарството им, то е вечно. Крайни са - или обичат, или ненавиждат. Справят се прелестно като лекари или медицински сестри. Имат проблеми с финансите.
 Ако всички дами в действителност са змии, коя сте вие съгласно зодията си? Ако всички дами в действителност са змии, коя сте вие съгласно зодията си?
Жената Овен Огнен Питон Силна, внезапна с неконтролируеми прояви на гняв. Дори най-увереният мъж може да си тръгне. Но пък има и плюс...

Гладиола

(23 ноември - 2 декември)

Внимание: те в никакъв случай няма да опазят поверената им загадка. Приятелите ги обичат, само че си имат едно мислено. В работата си обаче са динамични и цялостни с хрумвания. За да ги доведат до триумф, имат потребност от ясно избрана цел и ентусиазъм. Успехът им в любовта е изменчив.

Глухарче

(3 - 12 декември)

Те са хора, които не се интересуват доста от всекидневния, елементарния живот. Вълнуват се от международната политика, обезпокоени са от глада в Африка и влошеното икономическо положение на страната. Много са откровени. Ако решат да излъжат, руменината ще ги издаде.
 Разберете какво притегля мъжете съгласно зодията им! Разберете какво притегля мъжете съгласно зодията им!
Овен На Овена му харесва да бъде нечии трофей. Иска първо да се покаже, а по-късно да прави обич, а това, което същински не понася,...

Лотос

(13 - 22 декември)

Те са толкоз витални и цялостни с сила, че не съумяват да се задържат дълго на едно и също място. Нужно им е непрестанно придвижване - сред четири стени стават нервни. Нетърпеливи, импулсивни, постоянно са истински. Толкова са чаровни, че всичко им простят.

Еделвайс

(23 - 31 декември)

Това са постоянни, съществени и извънредно виновни хора. На тях може да се разчита в най-трудни моменти. Никога няма да се отрекат от дадената дума. Изискват доста освен от близките, а и от самите себе си. Малцина могат да бъдат по-последователни от тях.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР