Син е убил баща си по особено мъчителен начин в

...
Син е убил баща си по особено мъчителен начин в
Коментари Харесай

Син, убил баща си по особено мъчителен начин в Пловдивско, отива на съд

Син е умъртвил татко си по изключително непосилен метод в Пловдивско . Престъплението е било осъществено на 17 март предходната година, като 64-годишният мъж е умрял ден по-късно. 

А.Т. и С.Т., татко и наследник, живеели в къща в село Неделево, област Пловдив. Между двамата възниквали разногласия след приложимост на алкохол . Скандалите от време на време прераствали във физическа разпра, само че без да се стига до пострадвания.

На 16 март 2022 година двамата още веднъж седнали в къщата да се почерпят с алкохол и по-късно вечерта бащата лежащ да спи. Синът останал на масата. Бащата се събудил в ранните часове на 17 март 2022 година и споделил, че ще излезе на открито . С.Т. го предизвестил да не върви на никое място . Баща му отвърнал, че ще прави, каквото изиска.

С.Т. се ядосал и го блъснал, при което А.Т. изгубил равновесие, хванал се за якето на сина си и скъсал единия джоб . Поради тази причина С.Т. почнал да му нанася удари по цялото тяло , което се случило в дома и на двора на къщата.

От очевидец на протичащото се бил подаден сигнал на телефон 112. На място пристигнали медицински и полицейски екипи. Въпреки оказаната лекарска помощ, на 18 март А.Т. умрял от пострадванията си .

Спрямо обвинения С.Т. е взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “ .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР