Символична първа копка положиха днес за изграждането скейтпарка, който ще

...
Символична първа копка положиха днес за изграждането скейтпарка, който ще
Коментари Харесай

За 90 дни трябва да изградят скейтпарка в Стара Загора 

Символична първа копка поставиха през днешния ден за построяването скейтпарка, който ще се намира в разширението на парк „ Артилерийски “, съобщи кореспондентът на .
" След всички планови действия, осъществени от експерти в региона, мисля че ще имаме скейтпарк, покриващ всички модерни условия и стандарти , както за надпревари, по този начин и за занимания “, сподели по време на събитието Виктория Грозева, основен проектант на община Стара Загора, и прикани феновете на рисковите спортове да са рационални и да употребяват с внимание новата облага, сле като когато бъде пусната в употреба. 
С прилежащите елементи общата повърхност на скейтпарка ще е към 2 декара, а самото оборудване ще е с повърхност над 800 квадратни метра . За построяването му са планувани близо 300 хиляди лв. , а срокът за осъществяване е 90 дни . Специализираната зона ще има две съществени секции - „ Стрийт “ и “Боул ”. Първата се състои от следните детайли - равна засилка, огромна и дребна секции със стълби, виражи и парапети, комбинирана сцена с ръбове, парапети, виражи и баланс, засилка с извивка и вираж. В „ Боул “ секцията ще има поредно свързани сферични и цилиндрични форми, които ще образуват оборудване с формата на брава на две равнища в дълбочина.
Първата копка беше положена от краткотрайно изпълняващия длъжността кмет на Стара Загора инж. Янчо Калоянов и Симеон Атанасов, шеф на „ Смарт Билд Дигитал “ ЕООД, което ще построява скейтпарка. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР