Симулирането на оргазъм, за съжаление, е много често срещана практика

...
Симулирането на оргазъм, за съжаление, е много често срещана практика
Коментари Харесай

Три причини, поради които жените имитират оргазъм

Симулирането на оргазъм, за жалост, е доста постоянно срещана процедура от страна на дамите.

Причините за това са разнообразни, а следствията – неприятни. Какво кара представителките на нежния пол да прибягват до сходни дейности, вижте в:

А защо половият акт постоянно би трябвало да приключва с оргазъм? 

Това е спомагателен напън, който оказваме върху себе си. От друга страна, симулирането на оргазми може да докара до утежняване на връзките ни с колегата, заради неналичието на доверие и персоналното незадоволство, на което неизбежно сме подложени.

А може и да ни накара да спрем да се любуваме на половите връзки. Сякаш мозъкът ни свързва секса с преструването (особено в случай че се преструваме неведнъж, т.е. в случай че свикнем с това). Веднъж започнеш ли да симулираш, е мъчно да спреш. Това е по-разпространена процедура, в сравнение с си мислим. Хиляди дами всяка вечер лягат до съпрузите си и ги заблуждават, че са полово задоволени, до момента в който вътре в себе си се усещат нещастни.

Има ли в последна сметка изгода от тази процедура? Може би същината на въпроса е да се замислим какво ни кара да се преструваме, а не толкоз да се самоосъждаме за това, че го вършим. 

Ако смятате, че имате потребност да фалшифицирате оргазми, било то с прочувствения си сътрудник, със половия си сътрудник или в еднократни връзки, потърсете професионална помощ от сексолог, може да бъде от изгода. В някои случаи може да бъде приложена и терапия за двойки.

Още от създателя:

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР