Симулирането на оргазъм не е хубаво нещо, но понякога трябва

...
Симулирането на оргазъм не е хубаво нещо, но понякога трябва
Коментари Харесай

5 съвета как да симулирате оргазъм

Симулирането на оргазъм не е хубаво нещо, само че от време на време би трябвало да го извършите, изключително когато знаете, че сътрудникът ви е сензитивен към сходни неща. Това е потребно, в случай че сте имали неприятен секс, само че с цел да го прекратите, желаете да го фалшифицирате. Има обстановки, когато той евентуално прави страхотна работа, само че вие към момента не го усещате заради настроението си. Така че симулирането на оргазъм е един от методите да се справите с тази сложна обстановка, написа fakti.bg. За да ви помогнем, ето 5 метода да симулирате оргазъм.
Извийте гърба си
Ако желаете да имитирате оргазъм, направете го като на кино, дайте му това допиране, което включва извиването на гърба ви, което се появява единствено когато имате това възприятие на еврика по време на оргазъм. При оргазъм изпитвате тип възторг и сте склонни да се гърчите и да бутате бедрата си нагоре.
Дръпнете му косата
За да покажете силата и неговия резултат, дръпнете косата. Това е различен метод за преструване на оргазъм. Можете също по този начин да дръпнете устните му, да захапете леко, с цел да му кажете, че ви е харесало.
Разтреперете се малко
Когато сте на път да свършите, тялото трепери. Повдигнете гърдите си, потъркайте ги малко, тъй като това се случва, когато сте в кулминационна точка. Освен това стискайте и отпускайте вагината си, защото това се случва, когато постигнете оргазъм.
Бъдете шумни
Не бъдете трагично шумни, както демонстрират порно филмите, само че можете да раздвижите гласните си струни, да звучите малко секси и да крещите малко. Винаги можете да крещите „ свършам, приключвам “ и да сте дрезгави с малко „ ох “ и „ аах “.
Пъшкайте и кажете „ Уау “
След като свърши, задъхвайте се и продължете да казвате „ уау “, като че ли го мислите. Можете също по този начин да го прегърнете на половина, да го повдигнете и да кажете „ това беше необикновено “ и не забравяйте да кажете „ това беше нещо ново! “ Мъжете обичат, когато погалите егото им и в случай че това идва „ естествено “, тогава те сигурно са на деветия облак.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР