Симулация на ядрена атака се появи в популярно руско предаване,

...
Симулация на ядрена атака се появи в популярно руско предаване,
Коментари Харесай

Руско предаване направи симулация на ядрена атака над Берлин, Париж и Лондон

Симулация на нуклеарна офанзива се появи в известно съветско предаване, в което графика сподели какъв брой време би лишило на ракета, изстреляна от Калининград в Балтийско море, да доближи до огромните столици в Европа.

Според показаната графика, на съветската нуклеарна бойна глава ще са ѝ нужни 106 секунди , с цел да доближи Берлин, 200 секунди до Париж и 202 секунди до Лондон!
Председателят на националистическата партия " Родина " Алексей Журавльов съобщи, че в такава обстановка Англия към този момент няма да съществува.

" Една " Сармат " и това е - Британските острови са съществували в миналото, Британските острови към този момент не съществуват. Говоря съществено ", сподели той.
 
The programme showed a simulation of the UK being hit by Russian missiles
— Bristol Live (@BristolLive)

Депутатът от Държавната дума Евгений Попов от партия " Единна Русия " твърди, че Англия също има нуклеарни оръжия и в случай че бъде употребена ракета " Сармат ", " никой няма да оцелее " в тази война, " никой няма да остане на планетата ".

" Ще стартираме изначало, от нулата ", разяснява той.

Случилото се следва известия по съветската телевизия, че Владимир Путин може да употребява парада за Деня на успеха на 9 май, с цел да разгласи пълномащабна война на Украйна.
В отговор на западната поддръжка за Украйна Путин подреди на военните да изстрелят тестово своите ракети " Сармат ", които са известни и като " Сатана II ".

Според " Дейли мейл " предходната седмица Путин се е похвалил, че хиперзвуковите ракети на страната му могат да " пробият всички модерни отбрани " и да бъдат подготвени да ударят Обединеното кралство " до есента ".

Изказването е направено в едно от най-гледаните съветски телевизионни излъчвания. Негови създатели са съпрузите Олга Скабеева и Евгений Попов и е едно от най-гледаните излъчвания в Русия.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР