Симптомите на руския опозиционер Алексей Навални съвпадат с моите. Абсолютно

...
Симптомите на руския опозиционер Алексей Навални съвпадат с моите. Абсолютно
Коментари Харесай

Прокуратурата е спряла разследването за отравянето на Емилиян Гебрев

Симптомите на съветския опозиционер Алексей Навални съответстват с моите. " Абсолютно всичко съответствува, защото процесите на отравянето с подобен тип субстанции са един и същи и са извънредно неприятна панорама ", сподели пред bTV предприемачът Емилиян Гебрев. Отравяне с рукола, с чай - това са съществени изказвания, сподели той.
Още по тематиката
Той е безапелационен, че положението му е било същото като на Навални - медикаментозна кома. " Просто изчезваш, загубваш всичко пред себе си и най-после загубваш способността да виждаш - виждаш черно ", изясни той.

Гебрев показа, че за него е загадка и за проверяващите остава загадка по какъв начин е бил токсичен, въпреки страната да има опция да се обърне към интернационална организация, с цел да откри това, тя не го е направила.

" Крачка напред в следствието кой е поръчал отравянето ми не се прави, тъй като доста огромна част от следствията, които се правят благодарение на непознати служби, стартират да стигат до такива етажи на властта, които са извънредно неприятни ", изясни Емилиян Гебрев и разгласи, че прокуратурата е прекратила на 26 август следствието за отравянето му , за което бяха упрекнати трима съветски жители, за които и досега няма данни да са открити. По думите на оръжейния предприемач - това се случва за трети път последните пет години.

Емилиян Гебрев, синът му Христо и индустриалният шеф на оръжейното дружество " ЕМКО " Валентин Тахчиев бяха признати в болница след отравяне с незнайно вещество през април 2015 г.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР