Симптоми, произтичащи от мутациите (пренастройката) на ДНК и промени в

...
Симптоми, произтичащи от мутациите (пренастройката) на ДНК и промени в
Коментари Харесай

Промяната в ДНК се случва заради прехода в новото измерение

 Симптоми, произлизащи от разновидностите (пренастройката) на ДНК и промени в тялото на клетъчно равнище:

– Усещане за отмалялост или опустошеност при незначителни натоварвания.
– предпочитание да се спи по-дълго или по-често от нормално.
– грипоподобни признаци – висока температура, потене, болки в костите и ставите и други И всичко това не се поддава на лекуване с антибиотици.
– замаяност
– звън в ушите

Важен признак са болките в сърцето, сърдечна аритмия, която се появява заради приспособяването на сърцето към новите сили.

Сега у преходният човек е времето на отварянето на 4-та сърдечна чакра, чакрата на любовта и състраданието. Често е блокирана (при 90% от елементарните хора!), а активирането и може да бъде съпроводено от пристъпи на горест, боязън. Четвъртата чакра е обвързвана с тимусната жлеза. Този орган е ситуиран в предната част на белите дробове и у множеството хора се намира в зачатъчно положение и въобще не се е развивала. Когато четвъртата чакра стартира да се отваря, тимусът стартира да пораства. На по-късен стадий това може да се види даже с томография.

Растежът на тимуса се свързва с болежка в гърдите, задушаване и още веднъж може да има признаци на бронхит – пневмония, при която лекарите неправилно диагностицират грип или пневмония.

И още:

– главоболие, мигрена
– хрема, с кихане, от заран до вечер, дни и месеци.
– от време на време – диария
– чувството, че цялото тяло вибрира – изключително когато човек е в отпуснато положение
– интензивни мускулни конвулсии.
– изтръпване – в ръцете или краката.
– загуба на мускулна мощ – в ръцете, породена от промени в циркулационната система.
– от време на време затруднено дишане, потребност да се диша по-дълбоко, чувство за дефицит на О2
– промени в имунната система
– промени в лимфната система
– ноктите и косата порастват по-бързо от нормално.
– пристъпи на меланхолия без действителна причина.
– напрежение, тревога и високо равнище на стрес – усещате, че нещо се случва, само че не знаете какво е.

Понякога мога да се появят признаци на болести, за които сте считали, че сте се излекували от дълго време. Това произлиза от корените на неразположенията, които се съхраняват на други осведомителни равнища в  тялото ви. Болестта може даже да протича остро, само че по-бързо, в сравнение с е протичала, когато сте били заболели. Това значи, че тялото се отървава от заболяването на по-дълбоко равнище. Тялото ви е доста интелигентно и постоянно по-умно нас самите!

Обяснение:
Това, което се случва през днешния ден с индивида, с природата, е активирането на ДНК код. Ако го наречете разновидност – тогава – да, това е разновидност.  Симптоми на слънчевото влияние: вертиго, мускулни болки и конвулсии, болки в гърба и шията, бицепсите, тремор, раздразнителност, възбуденост, пристъпи на суматоха.

И също …
Настинки, уязвимост. Настинка – без тресчица

Реч. Трудно е да намерите някои думи, мъчно е да ги свържете.

Аномалии с храната.

Постоянен апетит
Остра потребност от сладкиши.
Искате да ядете, само че не можете.

Възбуда

Вие остро чувствате възходящ негативизъм на всички места, където има доста хора – в тълпата, даже и по малкия екран – и се разболявате от това.
Ако сте „ потърпевши “ от този лист, има положителни вести за вас: вашата ДНК се задейства интензивно!

Ето някои психофизични признаци и опит да се изясни по какъв начин да се отнасяте към това:

1. Чувствате се като че ли сте в тенджера под налягане с интензивна сила и вследствие на това – стрес. Не забравяйте, че с цел да се адаптирате към по-високата осцилация, в последна сметка би трябвало да се измененията. Старите модели на държание и убеждения излизат на повърхността в конфликтна форма. Контролирайте държанието си (самоконтрол!) благодарение на мисловни заповеди. Укротявайте своето ЕГО, страсти, усеща …

2. Усещане за дезориентация, загуба на чувство за място. Вече не сте в 3D, а на „ огнената фронтова линия “! Както за тялото, по този начин и за духа!

3. Необичайни болки в разнообразни елементи на тялото. Това е освободената по-рано блокирана сила, която вибрира в 3D, до момента в който вие вибрирате в по-високо измерение.

4. Събуждане през нощта сред 2 и 4 часа. Много неща се случват насън. „ Космическите лечители “ работят с нашите физически органи и фини тела по време на нощните почивки. Следователно, от време на време може даже да се нуждаете от отмора по време на тези интензивни процеси и вие се събуждате.

5. Забравяте Забелязвате сами по какъв начин някои елементи изчезват от паметта ви. И това е най-малкото! Защото понякога се намирате в граничната зона, допълнително от едно измерение, лутате се насам натам и физическата памет в тези моменти може просто да бъде блокирана.
В допълнение: Миналото е част от остарялото, а остарялото вечно е отминало.

6. Загуба на еднаквост. Опитвате се да получите достъп до предишното си, само че това към този момент не е допустимо. Понякога можете да се уловите, че не знаете кой сте като се погледнете в огледалото.

7. Опит „ отвън тялото “. Може да се чувствате по този начин, като че ли някой приказва за вас, само че това не сте вие. Това е натурален предпазен механизъм за оцеляване, когато сте под стрес. Тялото изпитва огромно натоварване, а вие „ сега “ за част от секундата, като че ли напускате тялото си. Значи, че не трябва да изпитвате през какво минава тялото ви сега. Това продължава не повече от момент и отминава.

8. Свръхчувствителност към ситуацията към вас. Тълпата, шумът, храната, колите, малкия екран, мощните гласове – всичко това едвам го понасяте. Лесно изпадате в положение на меланхолия и, назад, елементарно се възбуждате.
Вашата душeвност е настроена на нови, по-фини трептения! Помогнете си с разнообразни способи за релакс!

9. Не желаете да вършиме нищо? Това не е мързел и не е меланхолия. Това е „ рестартиране “ на вашия биокомпютър. Не се насилвайте. Тялото ви знае от какво има потребност. ПОЧИВКА!

10. Нетърпимост към по-ниски вибрационни феномени, диалози, взаимоотношения, публични структури и други Те безусловно ви карат да се чувствате зле. Растете и към този момент не съвпадате с доста хора и с доста от това, което ви заобикаляше преди този момент и въобще не ви е дразнило както в този момент. Ще отпадне единствено, не се тормозете.

11. Внезапното изгубване на някои другари от живота ви, промени в навиците, работата, мястото на престояване, диетата … Духовно се издигате и тези хора към този момент не подхождат на вашите трептения. Скоро ще пристигна НОВОТО и ще бъде доста по-добре.

12. Дни или интервали на мощна отмалялост. Тялото ви губи плътността си, тече интензивно преструктуриране.

13. Ако внезапно пада кръвната ви захар, яжте по-често. И Напротив, може въобще да не желаете да ядете.

14. Емоционална дестабилизация, сълзливост… Излизат всички страсти, които сте изпитвали преди и сте натрупали в себе си. Радвайте се! Не ги задържайте!

15. Усещането, че „ се побърквате “. Няма защо да се притеснявате. Вие Откривате прекарвания „ отвън тялото “ и опита на други честоти – т.е. действителности. Много неща станаха налични в този момент. Просто не сте привикнали с това. Вътрешното ви знание и вътрешен глас се ускоряват и бариерите изчезват.

16. Безпокойство и суматоха. Вашето ЕГО губи по-голяма част от себе си и се опасява.
Вашата физиологична система е претрупана. Случва ви се нещо, което не можете да разберете изцяло, само че Гражданско отделение допуснете!..

17. Освен това губите модели на държание при ниски трептения, които сте създали за себе си, с цел да оцелеете в 3D. Може да ви накара да се почувствате уязвими и безпомощни. Тези модели и държание скоро няма да са нужни. Просто бъдете търпеливи и спокойни, изчакайте.

18. Депресия. Външният свят не подхожда на вашите потребности и страсти. Освобождавате тъмните сили, които са били вътре във вас. Не се тревожете и не пречете на излизането им, само че се пробвайте да ги трансформирате по този начин, че да не навредят на другите.

19. Сънища. Мнозина са наясно, че изживяват извънредно интензивни сънища.

20. Неочаквано изпотяване и съмнения на температурата. Тялото ви трансформира системата за „ отопление “, клетъчните боклуци се изгарят, останките от предишното се изгарят във вашите фини полета.

21. Плановете ви ненадейно се трансформират по средата на пътя и стартирате да вървите в напълно друга посока. Душата ви се пробва да балансира вашата сила. Душата ви знае повече от вас. Слушайте и се доверете на сърцето си!

Във вашата СЪЗНАНИЕ има потиснати, неудовлетворени потребности от ДОБРО, СЪВЪРШЕНСТВО, ИНТЕГРИТЕТ, ЗАКОН, СПРАВЕДЛИВОСТ И РЕД. Може би заради това имате или можете да имате такива патологични положения като АНТИПАТИЯ, НЕДОВЕРИЕ, РАЗЧИТАТЕ САМО НА СЕБЕ СИ И съдебна експертиза СЪОБРАЗЯВАТЕ САМО СЪС СЕБЕ СИ, ДЕЗИНТЕГРАЦИЯ, ГНЯВ, ЦИНИЗЪМ, ЕГОИЗЪМ …

Знаете ли какво лекарство в действителност ви липсва? ЗНАНИЕ!

Ако някъде в тялото ви боли, значи нещо нападателно ви нападна там!

 

Тялото и възприятията са взаимно преплетени и свързани. Човешкото тяло има невероятната дарба да се самовъзстановява и саморегулира. Следователно всяко заболяване или признак е неизбежна реакция на организма на конкретна…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР