Симпатизанти на Демократична България и Продължаваме промяната организират мегасъбитие в

...
Симпатизанти на Демократична България и Продължаваме промяната организират мегасъбитие в
Коментари Харесай

ПП и ДБ с общо предизборно мегасъбитие - Избори

Симпатизанти на " Демократична България " и " Продължаваме промяната " провеждат мегасъбитие в разгара на предизборната акция. Двете обединения, които избраха да се явят поотделно на идните предварителни парламентарни избори, се сплотяват за предизборни шествия на няколко места в страната и чужбина на 18 септември от 17 ч.

До момента във фейсбук са проведени седем шествия - в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора и Лондон, всички от които са с мотото " "

" Нека на 18.09.2022 година всички симпатизанти на Продължаваме Промяната и Демократична България излезем един до друг на шествие в поддръжка на Демокрацията. Заедно всички, на които ни е писнало от безвластие и мафиотско ръководство в България, да заявим ясна поддръжка за Политическа партия и Демократична България за победа на изборите в името на Независима България. Важно е да бъдем на шествието! Важно е да покажем, че към момента сме тук, помним, виждаме и няма да мълчим! Нека бъдем дружно! Заедно сме мощни ", приканват уредниците -  " Продължаваме дружно "

Според информацията във фейсбук страницата  " "  е построена от доброволци, подкрепящи Политическа партия и Демократична България.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР