Симпатичното дългокрако момиче на времето Натали Трифонова уволни доскорошната си

...
Симпатичното дългокрако момиче на времето Натали Трифонова уволни доскорошната си
Коментари Харесай

Мощен скандал в БТВ! Решиха съдбата на Натали Трифонова

Симпатичното дългокрако момиче на времето Натали Трифонова уволни досегашната си шефка Христина Балинска като я измести в ефира на Би Ти Ви.

В началото на декември най-възрастната синоптичка в екипа сама си тръгнала, откакто й съобщили, че рейтингът на Натали е доста по-висок. Русокоската бе пристигнала по заменяне откакто Стаси Цалова роди второ дете и излезе в майчинство.

След завръщането й казусът с многото синоптици в екипа назрял. За времето, в което Стаси бе отвън екран, Натали съумяла да завърже другарства с всички с усмивка и положително отношение.

След като било невероятно да се обезпечи място за още един синоптик, малкия екран решила да се раздели с минимум харесваният по рейтинг. Това била Христина Балинска. След диалог с нея тя решила сама да подаде молбата си за овакантяване.

" Да, не съм, в малкия екран, само че не искам да разясня нищо повече ", съобщи Балинска, на чието място за началник са поставили Емил Чолаков. Според шефовете на медията феновете най-вече се кефели на него и на дългите крайници на Натали.

" Бисерите на Емката са страхотни, зареждат ме ", написа възхитен онлайн консуматор, предават от България през днешния ден.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР