Симпатичният синоптик на bTV Боби Лазаров се раздели с дългогодишната

...
Симпатичният синоптик на bTV Боби Лазаров се раздели с дългогодишната
Коментари Харесай

Синоптикът Боби Лазаров посреща празниците сам

Симпатичният синоптик на bTV Боби Лазаров се раздели с дългогодишната си другарка - редакторката от БНТ Ива Колева, научи „ Телеграф “.

Доказателство за края на  връзките им е неналичието на техни общи фотоси в профила на Ива в обществената мрежа. Последно двамата са маркирани дружно през февруари тази година от бащата на Боби - пловдивския публицист Любомил Лазаров.

В скорошно изявление самият синоптик също загатва, че към този момент е ерген. „ За коледната декорация дава отговор дизайнерът в фамилията - майка ми. От дребен си припомням по какъв начин тя успяваше, даже с стеснен бюджет и благоприятни условия, да трансформира панелния апартамент в нещо коледно и уютно. В дома, който аз населявам, украсата е по-скоро ергенско-спартанска и нищожна. Все още не ми е останало време да се погрижа за това, само че си падам по светещите лампички. Вкъщи имам повече предмети от „ Междузвездни войни, в сравнение с коледни, само че може да направя комбиниране сред двете “ - споделя Лазаров, който преди живееше с Ива и бялата им малтийска болонка Алиса, само че очевидно към този момент редакторката не внася уют в дома.

Двамата се бяха срещнали около работата на Боби като кореспондент. Според близки до двойката връзката им била сериозна и даже приятелите им очаквали скоро да основат семейство. Боби постоянно водел Ива при родителите си в Пловдив. Така че раздялата им изненедала доста всички близки на двойката

Поради по този начин стеклите се условия Боби Лазаров ще прекара Бъдни вечер и Коледа самичък тази година. Той даже възнамерява да бъде на работа по празниците. „ Ще повеждам прогнозата за времето. С сътрудниците ми вършим собствен празник в нюзрума, нищо не се губи от коледното въодушевление. А и работата по време на празници икономисва ненужно невъздържание с храни и питиета, погледнете го от тази страна. Работейки на празници обаче, имам опрощение пред някоя симпатична девойка да ме води „ у майкини “, „ да забележим техните “, тъй като съм на работа. Тази година Коледата ми ще е друга и поради пандемията. Тоест видеочат с най-близките ми хора, които няма да са около мен. Дано на идната можем да прегърнем хората, които обичаме, без да се тревожим дали ние или те може да се заразят с нещо “ - изяснява Боби.

 Боби Лазаров на работа

От материала излиза наяве още, че поради ковид родителите на синоптика не мърдат от къщи, а сестра му - виртуозната цигуларкарка и диригентка Деляна Лазарова - е в Англия, където работи. Боби се надява на идната Коледа да бъде със фамилията си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР