Симпатичните Румен и Йоана от Трявна достигнаха седмичен фалит, след

...
Симпатичните Румен и Йоана от Трявна достигнаха седмичен фалит, след
Коментари Харесай

Йоана и Румен от “Един за друг фалираха

Симпатичните Румен и Йоана от Трявна доближиха седмичен банкрут, откакто не се оправиха с самостоятелните провокации в “Един за различен ”. Неуспехът в игрите за дамите, в която Румен заложи всичко на своята обичана, ги остави на дъното на седмичното класиране с нула лв. в сметката. Вторият All In залог, дело на служителите на реда Маргарита и Кристиян, се оказа сполучлив и ги изпрати на удобната втора позиция преди играта за двойки на следващия ден вечер.

Индивидуалното тестване за дамите тази седмица още веднъж ги изправи пред незнайното. Използвайки единствено вкусовите си рецептори, те трябваше да опитат единадесетстепенно гурме меню, включващо както вкусотии, като халва, авокадо и крем карамел, по този начин и екзотични храни, измежду които пържени щурци и свински крачета. Жените имаха за задача да обяснят на своите кавалери какви са ястията пред тях. Всяко правилно съмнение можеше да се окаже решаващо в битката за оцеляване в конкуренцията, а комичните обстановки и догатки идваха от всички направления.

Най-добре с предизвикването се оправиха двойките на брокера Светослав и брачната половинка му Сияна, фотографите Дилян и Петя, служителите на реда Маргарита и Кристиян, както и занимателните перничани Михаела и Венцислав, които приключиха преди всичко в седмичната ранглиста.

Утре на сцената на сантименталното риалити основна роля ще имат минусите на всеки един от жителите на любовното имение, а борбата за избавление ще е извънредно яростна. Кой е доверчив, кой – ленив и кой пък е ревностен, ще разберете в премиерния епизод на “Един за различен ” в неделя, 31 март.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР