Симпатични млади жени с много езици и познания. Те просто

...
Симпатични млади жени с много езици и познания. Те просто
Коментари Харесай

Борислав Великов: Смел ход на Трифонов, но не става само с дипломи

" Симпатични млади дами с доста езици и знания. Те просто нямат опит, не познават системата - примерно на опазването на здравето. Виждам тежка задача на Василев и Дацов да ги учат по какъв начин се ръководи. Не е задоволително да имаш положително обучение и да знаеш езици ", акцентира доцент Великов в студиото на " България заран ".

Той призна, че е сюрпризиран от обстоятелството, че липсва проектопредложение за Министерство на околната среда и водите.

" Може би краткотрайно няма и съставянето на този план за кабинет е станало малко по-бързо. Може би са избързали, тъй като е трябвало в 11:00 часа Трифонов да тропне по масата и да каже: Аз съм капитан, строявайте се в 5 редици, вървим напред ", уточни доцент Великов.

" Времето на Национална движение „Симеон Втори" и на Царя беше сполучливо за България. Целият ни мандат беше сполучлив, допринесохме най-вече за влизането ни в НАТО и Европейски Съюз. Бизнесът се усещаше освободен от всевъзможни окови, развиваше се добре страната. Ники Василев имаше принос дори и в ръководството на Тройната коалиция. Единствен съумя да понижи администрацията ", сподели още доцент Великов

Той чака препоръчаният от Има Такъв Народ кабинет да получи поддръжка от " Демократична България " и " Изправи се! Мутри вън! ". Но означи, че ще липсват десетина депутати за болшинство.

" Може би Българска социалистическа партия. Те от дълго време се възприемат като партия на митинга и опозицията. Те биха желали да водят договаряния за политики. Едва ли някой би се противопоставил на това да има повече детски градини или даже да се излети в Космоса, въпреки да е леко екстравагантна концепция ", позволи ръководителят на 39-ото Народно събрание.

По думите му множеството хрумвания на Слави Трифонов са реализируеми, само че въпросите са на каква цена и това ли е нещото, от което страната ни се нуждае.

" Съдебната промяна явно в доста дребна степен беше наранена. Да не поставиш измежду целите повишение на приходите и пенсиите на хората, коства ми се, че е пропуск. Сигурно ще се усъвършенства, ще изчакаме ", разяснява още доцент Великов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР