Симоне Сусина - новият прелъстител във филма 365 дни: Този

...
Симоне Сусина - новият прелъстител във филма 365 дни: Този
Коментари Харесай

Запознайте се със синеокия италианец Симоне Сусина

Симоне Сусина - новият съблазнител във кино лентата " 365 дни: Този ден ".

Истински италиански съблазнител със сини очи, чиято изпъкнала челюст е запазена марка. Определено много дами са хлътнали по него. Симоне се появява в ролята на неудържимия зложелател на Масимо Торичели в " 365 дни: Този ден " - хитово кино заглавие в платформата Netflix. Симоне блесна и на формалната премиера на продължението на кино лентата, която се състоя преди дни.

Еротиката " 365 дни " се трансформира в най-гледания филм на лятото през предходната година, а книгата, дала основа за акомодацията, бе издадена в над 20 страни по целия свят.
View this post on Instagram

Кой в действителност е Симоне Сусина?

Италиански модел, родел през 1993 година в Катания, Италия. Зад гърба си няма насъбран актьорски опит, само че е извънредно известен в света на модата. Твърди се, че изпъкналата му челюст е " смъртоностно оръжие ". В Инстаграм е следван от над 1 милион потребителя.

Чуждестранни медии оповестиха, че Симон е хомосексуален, откакто разгласява фотография с Микеле Морроне - основният артист от кино лентата " 365 дни ". С фотото двамата провокираха вълна от мнения и дадоха мотиви за клюки, само че по-късно изрично обявиха, че са единствено другари и се обичат като братя. В предишното Симон е свързван с редица красиви италианки.
View this post on Instagram
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР