Симоне Индзаги разкритикува сериозно системата VAR и рефера Даниеле Кифи,

...
Симоне Индзаги разкритикува сериозно системата VAR и рефера Даниеле Кифи,
Коментари Харесай

Индзаги е бесен на ВАР

Симоне Индзаги разкритикува съществено системата VAR и рефера Даниеле Кифи, който управлява срещата сред Интер и Ювентус от 27-ия кръг на италианската Серия “А ”, извоювана от тима от Торино с минималното 1:0. Реферът на “нерадзурите ” подчертава върху играта с ръка на Адриен Рабио и я дефинира като неприемлива.

„ Чувството е горчиво и на отчаяние по-късно проваляне, което се случи по този метод. Допуснахме гол, който е недопустим в ерата на VAR. Още по-неприемливо и неуважително е да чуете да споделят, че няма ясни фрагменти. Огорчени сме “, разяснява Индзаги пред италианската медия DAZN.

Отборът на Интер доминираше във владението на топката в мача на стадион “Джузепе Меаца ” и на няколко пъти съществено заплаши Войчех Шчесни, само че в последна сметка възпитаниците бяха сюрпризирани неприятно след контра.

„ Играли сме против Ювентус доста пъти, знаехме, че те ще бъдат рискови при контраофанзива, защото това е главната им опасност. Допуснахме повече неточности от нормално, само че тук приказваме за мач, който беше решен от съдийска неточност и забави напредъка ни. Момчетата видяха какво се случи на терена, само че се оправиха доста добре и останаха съсредоточени през второто полувреме макар събитията “, добави Индзаги.

Загубата беше общо трета в последните 4 мача за Интер и остави тима на трето място. Ювентус пък е напът да направи нещо удивително, тъй като се приближи единствено на 7 точки от топ 4 и е доста евентуално да се намеси в борбата за квотите за Шампионската лига през идващия сезон до края на сезона макар наказването, което при започване на астрономическата година лиши от актива на тима 15 пункта.

Това обаче не е всичко от трилъра сред Интер и Ювентус този сезон, тъй като двата тима занапред има да се срещнат в конфликт на разменено посещение в полуфиналите от Купата на Италия. Първият мач е на 4 април (вторник) в Торино от 22:00 българско време, а реваншът в Милано е на 26 април (сряда) от 19:00 българско време.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР