Симона, звездата от последния сезон на Хелс китчън, разкри, че

...
Симона, звездата от последния сезон на Хелс китчън, разкри, че
Коментари Харесай

Симона от „Хелс китчън” разкри истината за флирта с Митко

Симона, звездата от последния сезон на „ Хелс китчън ”, разкри, че цялото ѝ държание във формата е плод на добре премислена тактика. Тя призна, че единствено началник Ангелов я е респектирал, а противниците ѝ не са я тормозили въобще, въпреки те да се експерти, а тя занимание готвач.

„ Познати ми споделяха, че те ще ме смажат, само че аз ги смазах душевен. Те бяха по-добри от мен, само че аз знаех къде да ги натисна, с цел да рухнат и да си тръгнат преди мен “, това призна родопчанката в подкаста The Voice cast.

„ Единственият късмет да работя в ресторант е, в случай че ресторантът е мой и готвачът ми е болен ”, това съобщи Симона. Тя призна, че да има заведение по принцип съществува като проект в главата ѝ, само че не на този стадий.

След като се оказа, че Симона е била доста по-пресметлива и никога не е толкоз неуверена, за каквато се показа в Кухнята на пъкъла, идва въпроса дали любовната конспирация също е била по проект.

Звездата на последния сезон разкри, че с Димитър са дружно, въпреки многого изказвания, че връзката им е единствено фасада. Симона изясни, че те не престават и развиват връзката си без да я обявяват, най-много тъй като Димитър желае по този начин.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР