Симона Загорова реши да бъде максимално откровена и разкри, че

...
Симона Загорова реши да бъде максимално откровена и разкри, че
Коментари Харесай

Симона Загорова изригна в защита на майка си: Коя по-точно беше Кали?

Симона Загорова реши да бъде оптимално откровена и разкри, че нито тя, нито майка й са не запомнили нанесената засегнатост от Кали по адрес на Глория. Причина за коментара на Симона е реакцията на изпълнителката на „ 4-4-2 “ в подкаста „ При Tото “ преди съвсем година. Тогава водещият сподели, че Глория има издадени 22 албума и няма нито един шлагер, а Кали не отхвърли тези размисли.

 

Още тогава обществените мрежи гръмнаха, а Глория постави хикса на колежката си. Последваха реакции от други изпълнителки от лекия род, които бранеха достойнството на легендата на поп-фолка. Голяма част от мненията тогава твърдяха, че тя е дала началото на този жанр и да обезличиш триумфите й е скандално.

 

Стигна се до обществено опрощение от страна на Кали при гостуването й преди месеци в „ На кафе “ при Гала. С това като че ли бе поставена точка на разногласието и подписано безшумно помирение. Оказа се обаче, че за Глория и щерка й тематиката е настояща. Преди дни Симона напомни за обстановката в подкаст на Блиц. Тя изригна против Кали и Тото. Попита като какви те дават сходни внушения и какво по-точно са постигнали, с цел да разясняват майка й, чието име познава цяла България. Симона добави, че двамата вероятно имат право да приказват, в случай че имат зад тила си 30 години на сцена и албумите и песните на Глория. Тя благодари на всички сътрудници, които са защитили майка й след изцепките на Кали и Тото.

 

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР