Симона Загорова не коментира личния си живот, но пък е

...
Симона Загорова не коментира личния си живот, но пък е
Коментари Харесай

Симона Загорова показа ново гадже? Певицата с интересна снимка, която провокира въпроси

Симона Загорова не разяснява персоналния си живот, само че пък е супер дейна в обществените мрежи. Затрупана от участия, води лична ТВ графа за готвене и преподава пеене. 

Не знаем по какъв начин въобще ѝ остава време, с цел да се грижи за щерка си Галина, само че пък дребната си има цели две баби, които оказват помощ много. Е, това обаче нас въобще не ни вълнува! 

Виж още: Предлага се жиголо за Св. Валентин! Джорджано със скандална публикация в нета, спукаха го от бъзици 

Какво се случва в персоналния живот на Симона? Феновете непрекъснато питат, само че тя все по този начин не дава отговор на този въпрос. В Instagram се появи обаче нейна нова фотография, на която е в мъжка компания. Някои таблоиди бързо допуснаха, че това е гаджето, само че истината е малко по-различна.

Виж още: Ето това са проблеми! Най-високият мъж в TikTok живее живот, който не всеки ще понесе

 Instagram

Момчето от сторито е професионален гримьор, а със Симона имат чисто другарски и професионални връзки. Нищо повече! Момчета, не губете вяра и нападайте самоуверено персоналните известия на Симона. Реактвайте на сторита, тъй като по този начин става свалката най-лесно. Възможността щерката на Глория да ви обърне внимание, е по-скоро нула, само че вярата умира последна.

Изображение: https://www.instagram.com/simonazagorova21/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР