Симона Загорова, която вече е в напреднала бременност се хвана

...
Симона Загорова, която вече е в напреднала бременност се хвана
Коментари Харесай

Бременната Симона Загорова се хвана на нова работа

Симона Загорова, която към този момент е в напреднала бременност се хвана на работа и съумя да изненада доста почитателите си, които надали са очаквали да я видят тъкмо в тази роля сега, написа Шоу Блиц.

Щерката на примата на родния поп фолк Глория кипи от сила, макар че сигурно коремът към този момент ѝ тежи. Не е серпантина да върви на работа, макар че поради пандемията няма участия.

За да поддържа интереса върху себе си даже и в този интервал от живота си, Симона се преквалифицира, евентуално за малко, във влогър. В канала си, озаглавен " Щипка обич със Симона Загорова " и дружно с обичания си Даниел Милушев, изпълнителката показва любопитни кулинарни умения в първото видео от този род.



" Очаквайте нови и разнообразни видеа свързани с музика, бременност, готвене, грим, грижа за кожата и косата ", подобен анонс направи Загорова неотдавна, с което подсказва и по какъв начин ще прекара остатъка от бременността си, а евентуално и майчинството.

Както към този момент стана ясно, Симона и Даниел чакат с боязън своето момиченце, което съгласно мнозина ще носи името на именитата си баба - само че не Глория, а Галина, както е същинското име на майката на Симона.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР