Симона Загорова изля душата си и разказа повече за връзката

...
Симона Загорова изля душата си и разказа повече за връзката
Коментари Харесай

Симона Загорова за дъщеря си: Абортът беше немислим!

Симона Загорова изля душата си и описа повече за връзката с бащата на детето й – Даниел, по какъв начин е споделила на Глория и каква е била реакцията й, както и мислила ли е за аборт.

„ Имах сериозен другар преди Даниел, само че не е било писано да се случи ”, споделя Симона за бременността си. „ В един миг тръгваме с Даниел и аз на втория месец съм бременна ”, споделя още дъщерята на Глория.

Бременността тя приема като „ божий знак ”. „ Така е трябвало да стане ”, споделя още Симона за бременността с щерка си. Тя признава също, че не е мислила за аборт, тъй като е „ малко плашлива, от позиция на това да се маха дете ”. Въпреки всичките терзания, който има, Загорова взема решение да остави детето.

„ Щях да се усещам доста отговорна, с доста огромен грях и по тази причина не си предизвиках това нещо ”, споделя Симона за възможен аборт.

„ Първоначално, когато си млад, мислиш първо за себе си, обаче, в един миг майчинското вътре в мен се обади и аз си споделих: „ Тази душа в мен не е отговорна за безусловно нищо, тя би трябвало да се появи щом по този начин е решил Бог.

В един миг просто рискувах и това е най-правилното решение, което съм взимала в миналото ”, разкрива Симона своите терзания, когато схваща, че чака дете.

„ Наплашена съм от това, че доста дами не могат да имат деца, поради аборти, и по тази причина родих, макар че нашите връзки с Даниел не бяха изяснени ”, споделя дъщерята на Глория.

„ Не съм от хората, които ще стоят с някой поради детето ”, безапелационна е Симона за бащата на дребната Галина.

След като Загорова съобщила на фамилията си, че ще става майка, всички останали шокирани. Разговорът с Глория Симона дефинира като „ хем смешен, хем заплашителен ”. Загорова споделя на майка си, че е бременна по телефона, единствено ден откакто е приключила висшето си обучение.

Първоначално Глория реагира обикновено на новината, че ще става баба, само че по-късно стартират „ сериозните диалози ” с щерка й за това по какъв начин, с какво, къде ще го гледат това дете.

 Източник: show.blitz.bg 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР