Симона я познавам от автомивката, беше като управителка - седеше

...
Симона я познавам от автомивката, беше като управителка - седеше
Коментари Харесай

Полицайката Симона била като управител на автомивката на Георги Семерджиев

" Симона я познавам от автомивката, беше като шефка - седеше и гледаше по какъв начин мием колите. "

Това описа през днешния ден един от очевидците - Зоро Спасов, служащ в мивката на Георги Семерджиев. Срещу последния стартира всъщност с разпити на очевидци делото, по тази причина че на 5 юли вечерта умъртви с аудито си SQ 7 две девойки на кръстовището на хотел  " Хемус ".

Днешният ден бе чакан с интерес, защото показания в Софийския градски съд дадоха освен този чиновник, и самата Симона, военният прокурор Адалберт Кръстев и таксиметровият шофьор, който удари зверски Семерджиев, преди джипът да сгази двете девойки.

Според Спасов шефът в действителност карал колата, която не била с български номера, имал лампа и полицейска палка.

" Виждал съм да кара колата с включен полицейски буркан ", сподели той.

А младата дама, която сега е отстранена от полицията, имала " другарски връзки " със Семерджиев.

" Георги ми беше началник, тя просто стоеше там с мене.

Измихме аудито преди злополуката, към 22.30-23 ч. Симона беше там. Тогава тя си потегли преди шефа, по-късно той си потегли и сподели, че ще се върне.

После шефът, Георги, пристигна отново без колата - към 23 и нещо. Беше доста обезпокоен, изплашен, нямаше ключове.

Изглеждаше зле – обезпокоен. Моят притятел, с който мием - Александър ми сподели, че е бил с една маратонка, само че аз не помня.

После дадох телефона ми на шефа - Георги, да се обади на Симона. Тя пристигна след 15-20 мин. - имаше стълба, взехме я.

Симона занесе стълбата с опела на няма и 1 км до дома на Георги. Аз бях със Симона с колата ", сподели още младият мъж.

(Още скоро след ПТП-то вътрешният министър Иван Демерджиев също заяви, че полицайката персонално е помогнала със стълба на Семерджиев да се укрие в квартирата си на ул. " Горски пасажер ". Това се постанова, защото той е изоставил ключовете си в аудито - към този момент разцепено на две към този миг.

След това Семерджиев си лежащ да спи - по този начин го и завариха проверяващите на другия ден - 6 юли, б.р.).
 Полицайката през днешния ден се държше като отракан обвиняем. Снимки Българска телеграфна агенция

Днешната версия на младата дама обаче бе друга и изпълнена със... странни случайности.

„ Силно казано е, че познавам Семерджиев. Посещавала съм автомивката му, с цел да си измия автомобила “, съобщи тя.

Радева се появи през днешния ден с шапка и маска, а на излизане постави и качулката на якето си. Отказваше да дава отговор на журналистически въпроси.

От показанията пред съда стана ясно, че познавала Семерджиев от към година. А посещавала автомивката му, с цел да си мие колата.

В деня на случая също била там, само че по този начин се случило, че пила кафе с момиче, което е виждала два пъти и в този момент не може да си спомни коя е.

След това си тръгнала да върви да плати дограма.

" Минавайки към автомивката, бях видяла автомивката. Звъннах на мияча – Зоро. Нищо не ми сподели, попитах дали може да ревизира дали ключовете са ми останали там. "

Така в действителност обоснова извършения разговор с " Жоро ", който в този миг вдигал телефона на личния си зависещ.

После обаче видяла, че има злополука на бул. „ Черни връх “ и доста полиция на мястото на случая. И предходна под полицейската лента.

„ Само попитах другите служители на реда и те ми споделиха, че не могат да дадат информация сега. Само разбрах, че е мазало. Видях ударен таксиметров автомобил. (…)

Като бях на случая, позвъних на Зоро. Той ми подвигна и ми сподели, че ще ми върне позвъняване, че ще ревизира. Тръгвайки от ПТП-то към автомивката, ми звънна Зоро, не ми се показа, само че гласът ми приличаше на Георги.

Аз попитах откри ли ключовете и разбирайки, че съм съвсем до автомивката, ме помоли да взема стълба, която да закарам на горната пресечка, на „ Горски пасажер “.

Пред съда пък таксиметровият водач, в чиито автомобил в началото се е блъснал Семерджиев, изясни, че е навлязъл в кръстовището на зелен светофар, когато усетил „ свиреп удар “. Той добави, че от удара колата му начело е била като отсечена.

Без особени изненади - военният прокурор Адалберт Кръстев, също разгласи, че инцидентно е минавал край мястото. Прибирал се с близко семейство.

Кръстев оказал помощ на таксиметровия водач, както и обезопасил периметъра, видял движимостите на Семерджиев, зарязани в аудито, обадил се на дежурен прокурор, и така нататък
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР