Симона Радева, за която източници на разследването твърдят, че е

...
Симона Радева, за която източници на разследването твърдят, че е
Коментари Харесай

Полицайката от катастрофата: На мен съвестта ми е чиста

Симона Радева, за която източници на следствието настояват, че е служителката на Министерство на вътрешните работи, помогнала на Георги Семерджиев да се укрие, с първи коментар след случилото се.

"Надявам се в най-скоро време истината да излезе нескрито. След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без даже да сте осведомени и да сте видели нещо с очите си! Както и тези със заканите към мен за живота и здравето ми, ще си понесете следствията! Никой от вас не е арбитър, с цел да съди, още повече, когато не е видял и не знае какво се е случило! Бъдете живи и здрави всички "злобни човечета " и се разсъните малко, абстрахирайки се от публикации, които всеки един може да напише и да раздухва! Спете спокойни вие и нека вашата съвест и чиста, когато заплашвате и се заканвате да отнемате нечии живот поради клюки! На мен съвестта ми е чиста! ", написа тя в персоналния си профил във Фейсбук.


Вчера вътрешният министър Бойко Рашков сподели, че има данни, че служителка на Министерство на вътрешните работи е помогнала на Георги Семерджиев да се укрие.

"Вече е открито, че служителка на Министерство на вътрешните работи е забъркана в тази ситуация със Семерджиев ", сподели той.

"За нас е известно наличието на жена сега, в който е станал случая и следва установяването ѝ. Днес към този момент това е известно. Да, тя е служителка в едно от районните ръководства в столицата, да, тя има връзки с Георги Семерджиев. Предстои да установим какви – открити са полицейски атрибути. Едва ли има съображение в колата на този човек да има предмети, които се употребяват единствено от служителите на реда. "

За забърканата служителка потвърдиха и от Министерство на вътрешните работи за NOVA.

Симона Радева, чиновник в Първо РПУ - София, е пътувала в автомобила на Семерджиев сега на тежката злополука.

Тя е била привикана на разпит в Националното разследване.

Двамата имали любовна връзка. Като патрулен служител на реда осигурявала на Семерджиев "зелени талази ", когато карал по улиците на София.

Семерджиев бил осведомител на ГДБОП. В този смисъл полицейската протекция на Симона Радева не е била витално нужна за него.

Майката на някогашния футболист пък имала връзка с водещия му офицер.

Снощи в София още веднъж се организира кротичък митинг на мястото на тежката злополука, провокирана от 36-годишният някогашен футболист Георги Семерджиев, на кръстовището на булевардите „ Черни връх” и "Арсеналски " на 5 юли, при която починаха две млади дами.

На мястото на случая още веднъж се събраха доста хора, които блокираха бул. "Черни връх " с искане за обективни санкции за убийците на пътя.

Хората настояват, че всяка вечер ще блокират кръстовището, до момента в който не видят по-строги наказания за рецидивистите зад кормилото.

На 5 юли към 23:00 часа 36-годишният Георги Семерджиев минава с висока скорост на червен светофар на кръстовището на булевардите "Черни Връх " и "Арсеналски " в София и удря таксиметрова кола, а по-късно се забива в асансьор на метростанция "Европейски съюз ". От мощния удар таксито се разцепва на две половини, едната от които удря и убива на място две млади дами - на 22 и на 26 години.

Бившият футболист Семерджиев бяга от мястото на случая и е разгласен за общодържавно търсене. Той е престъпно проявен, с отнета шофьорска брошура, с над 50 пътни нарушавания, в това число и с опиати, разкриха от полицията.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР