Симона Радева пък е фен на Путин и Русия и

...
Симона Радева пък е фен на Путин и Русия и
Коментари Харесай

Семерджиев - крайно набожен, спалнята му като параклис с иконостас, а на главата му татуирана царска корона



Симона Радева пък е почитател на Путин и Русия и е подкрепяла служителите на реда, охраняващи протестите срещу основния прокурор и държавното управление през 2020 година, излиза наяве от изявленията й в мрежата.

" Петел " следи какво се случва след тежката злополука в София, лишила живота на две млади дами.

Симона Радева, за която източници на следствието настояват, че е служителката на Министерство на вътрешните работи, помогнала на Георги Семерджиев да се укрие, излезе с първи коментар след случилото се в обществените мрежи.

„ Надявам се в най-скоро време истината да излезе нескрито.

След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без даже да сте осведомени и да сте видяли нещо с очите си! Както и тези със заканите към мен за живота и здравето ми, ще си понесете следствията! Никой от вас не е арбитър, с цел да съди, още повече, когато не е видял и не знае какво се е случило! Бъдете живи и здрави всички " злобни човечета " и се разсъните малко, абстрахирайки се от публикации, които всеки един може да напише и да раздухва! Спете спокойни вие и нека вашата съвест и чиста, когато заплашвате и се заканвате да отнемате нечии живот поради клюки! На мен съвестта ми е чиста! ”, написа Симона Радева в персоналния си профил във Фейсбук, написа Новини.бг.

Радева постоянно е обновявала профила си във фейсбук, видя “ ”. Само преди месец написа със страдание, че девойките към този момент не се печелят с почитание и отношение, а със скъпи коли. Отношенията сред половете са една от тематиките, които най-вече я вълнуват. Гаджето ми реши да ми вземе телефона, с цел да види дали му изневерявам. И там откри скрийншотовете, където той го прави. Май му стана жалко... пише Симона Радева. Тя показва и проруски афинитет. В един от статусите е разгласила фотография, на която Кирил Петков и Асен Василев са един до различен. Надписът гласи, че най-бедната страна в Европейски Съюз плаши Русия със наказания. А изпод Владимир Путин подвига наздравица с думите “За вас, идиоти! ”.

Изразила е и поддръжка за служителите на реда, охранявали митингите против основния прокурор и държавното управление от лятото на 2020 година Пише, че е закононарушение да се тормозят органите на реда, които са там, с цел да извършват служебните си отговорности.

След като се разбра, че Симона може би е пособия на Семерджиев, профилът ѝ във фейсбук се изпълни с мнения на хора, които я наскърбяват поради връзката ѝ с водача, погубил два човешки живота.

Едната жертва на злополуката е 26-годишната Христина Дилева, студентка в Софийския университет.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР