Симона от лейбъла на Галин все по-уверено намира своето място

...
Симона от лейбъла на Галин все по-уверено намира своето място
Коментари Харесай

Симона: С Галин го направих за пръв път

Симона от лейбъла на Галин все по-уверено намира своето място на сцената. Тя твърди, че постоянно е доста дисциплинирана и дефинира себе си като нежна и суетна. Мечтае си да стане звезда от ранга на Бионсе.

Певицата се занимава с музика от най-ранна детска възраст. В чалгата влиза с помощта на Галин, с който излиза на клуб за пръв път в живота си.

“Първото ми излизане на сцената на попфолка беше на присъединяване на Галин. Той ме взимаше с него, с цел да мога да привикна, да се науча от него какво и по какъв начин би трябвало да се прави. Беше в София в един клуб и аз толкоз бях обезпокоена, че 4 песни преди да би трябвало да изляза, бях подготвена – стълбите, с микрофона, заставам и очаквам. Като ме показа, излязох свита като малко, уплашено котенце. В момента, в който трябваше да запея първата ми ария “момиче от лед ”, музиката спря, аз още повече се тормозих, сърцето ми щеше да изскочи и си крещя: Сега какво вършим? Но Галин ме погледна, успокои ме, прегърна ме и продължих да си пея песента акапелно. Хората пееха с мен и аз тогава още не осъзнавах какво ми се случва. Беше доста, доста готино и прочувствено прекарване ” – споделя тя в подкаста “Вип зона ”.

Блондинката проговори за връзките си с Галин и сподели, че двамата са доста близки. За нея той е блян.

Източник: signal.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР