Симона Галинова е първият транссексуален участник в конкурса Мис Плеймейт.

...
Симона Галинова е първият транссексуален участник в конкурса Мис Плеймейт.
Коментари Харесай

Транссексуален от Пловдив: От много ранна възраст знаех, че искам да съм жена

 Симона Галинова е първият транссексуален участник в състезанието " Мис Плеймейт ". Тя е на 25 години, от Пловдив. Още от 16-годишна схваща, че желае да е жена, и стартира пътя към смяната. Споделя, че обича да е секси и се усеща по този начин. Това е повода да се запише в конкуренцията за купата, която отваря безчет порти на родните силиконки. Дългокраката русокоска е скъсала изцяло с предишното си и към този момент се възприема единствено като жена. Ето какво сподели той/тя пред " България през днешния ден ".

-Симона, по какъв начин взехте решението да се впуснете в конкуренцията за купата " Мис Плеймейт "?

- Идеята за " Плеймейт " постоянно ми е допадала. Сега към този момент взех решение да се запиша за кастинг и се впуснах в това премеждие.

- Вие сте първият транссексуален участник в родния формат на състезанието. Как смятате - това ще ви ощети или ще ви помогне за успеха?

- Ще излъжа, в случай че кажа, че не желая да печеля. Просто желая да потвърдя, че и такива като мен също могат да стигнат до състезанието, а за какво и да не печеля?

- Как гледате на конкуренцията в състезанието?

- Смятам, че нямам такава!

- Много време и средства ли ви коства да изглеждате толкоз добре?

- Не е елементарно, само че не е невероятно. Разбира се, трябват и много финансови средства. Имах желанието, открих и метода.

- През какви компликации преминахте, с цел да изглеждате по този начин, както желаете?

- Никакви компликации не изпитах по пътя на смяната. Имах привилегията фамилията и хората към мен да ме поддържат. Доста време ми лиши, само че мисля, че резултатът е прелестен.

- Кога разбрахте, че желаете да сте жена? Имало ли е моменти на самоотрицание? Как одобриха същността ви най-близките?

- Още от доста ранна възраст. Никога не е имало миг на самоотрицание, постоянно съм вярвала в себе си. Не съм имала проблем с околните си хора. Всички са ме подкрепяли постоянно.

- У нас към момента другите биват мъчно одобрявани. Ставали ли сте жертва на хомофобски прояви?

- Все още в България такива като мен се одобряват мъчно, несъмнено е по този начин. Не е хубаво да поставят всички ни под общ знаменател. Никога не съм ставала жертва на хомофобия!

- Какви качества би трябвало да има човек, с цел да има смелостта да се промени и да бъде подобен, какъвто вътрешното му Аз му подсказва?

- Трябва доста храброст, да вярваш в себе си и да имаш поддръжка от близките. Бих посъветвала всеки, който има някакви подозрения, да изчака. Всичко ще си пристигна с времето единствено когато доста го искаш!

- Какво харесвате и какво не в актуалния български мъж?

- Харесва ми да е джентълмен, да е благ. Да знае по какъв начин да направи една жена щастлива. Не одобрявам арогантността и надменното държание, което се вижда доста в актуалните мъже.

- Симона Галинова в действителност Симеон Галинов ли е? Успяхте ли законно да промените името си?

- Аз съм единствено Симона Галинова и нищо друго към този момент!

- С какво се занимавате? Какви са ползите ви?

- Главно с еротични танци и фотосесии. Обичам да пътувам и да извозвам време с обичаните си хора. Това са моите пристрастености.

- Какво очаквате от състезанието? Как смятате, че ще се промени животът ви след него?

- Очаквам основно прелестни моменти, които в никакъв случай да не не помни. Да бъда по-популярна и разпознаваема измежду хората.

- За какво мечтаете?

- Досега нямам несбъдната фантазия! С времето и годините ще стартира да бленувам за други неща, сигурна съм. Пожелавам си да осъществя и тях!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР