Симитли. Международният ден на хората с увреждания бе отбелязан в

...
Симитли. Международният ден на хората с увреждания бе отбелязан в
Коментари Харесай

В Симитли отбелязаха Международния ден на хората с увреждания

Симитли. Международният ден на хората с увреждания бе маркиран в Симитли. Това оповестиха за Радио „ Фокус “ - Пирин от Общината.

Дружеството на инвалидите в Симитли „ Кураж “ по традиция към този момент години наред на този ден събира хората на обща софра в празнично декориран ресторант в града.

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов, зам.-кметът Евгения Георгиева и ръководителят на Общински Съвет Симитли – Владимир Христов бяха посетители на тържеството.

Кметът поздрави всички присъстващи за празника, с пожелания за доста здраве, радостно въодушевление и им даде обещание, че за всичко могат да разчитат на общинското управление.

Музикалното оформление беше оркестър с жива музика, който направи празника на хората паметен и им подари доста страсти и танци. Специална изненада от стихчета и сценки бе готова и от учениците в 3-ти клас на СУ „ Св.св. Кирил и Методий “ град Симитли. А за край, учениците изиграха и едно китно хоро.

Празникът бе изпълнен с доста въодушевление, хора, танци и усмивки. Отбелязването на Международният ден на хората с увреждания постоянно се трансформира в празник с огромна забава за членовете на клуба. Дълги хора и доста усмивки направиха веселбата същинска.

Ливия НИНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР