Симеон Велев от петричкото село Самуилово, е мъжът открит с

...
Симеон Велев от петричкото село Самуилово, е мъжът открит с
Коментари Харесай

Само в Struma.com! Подробности за инцидента в петричкото с. Самуилово: Международен наркотрафикант се самопростреля в главата, след скандал в местен ресторант

Симеон Велев от петричкото село Самуилово, е мъжът открит с огнестрелна рана в главата тази нощ. Както съобщихме, той бе открит в локва кръв, пред ресторант " Косара " в селото, с рана в главата. Незабавно е превозен в болница, съсоянието му е обезпокоително, има действителна заплаха за живота.

Какво се е случило?! Малко след среднощ Велев отишъл в ресторанта, където имало празненство, с цел да направи забележка, че шумният ваучър с присъединяване на певицата Бони го тормози и нарушава спокойствието му. Влязъл в спор със притежателя на ресторант " Косара ", чиято щерка имала рожден ден, бил изпъден, след което излязъл на открито. Чул се изстрел и всички в заведението излезли, с цел да видят от кое място идва стрелбата, описаха за Struma.com осведомени.

Симеон е забелязан в локва кръв, с огнестрелна рана в главата. Самопрострелял се. До него е открито и оръжието- револвер, с който се е гръмнал. В болничното заведение се борят за живота му, а в селото гъмжи от полиция, които не престават с разпити на очевидци на кървавия случай.

Велев е познайник на ченгетата. Известен с това, че взел участие в интернационална група за трафик на хероин. Бил е залавян в Германия с огромно количество дрога и излежал присъда там, залявян е и в България, където също бе задържан на границата, при опит да изнесе хероин. Очаквайте детайлности

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР