Симеон Терзиев записа първа победа след дълго отсъствие от корта.

...
Симеон Терзиев записа първа победа след дълго отсъствие от корта.
Коментари Харесай

Симеон Терзиев с победа на ITF турнир в Созопол

Симеон Терзиев записа първа победа след дълго неявяване от корта. 19-годишният български тенисист завоюва в два сета – 7:6, 6:4 против поляка Ян Войчик в дуел от първия кръг на шампионата ITF М15 в Созопол. Ключовите моменти от срещата бяха в края на първия сет, когато родният гений сподели повече акуратност и затвори тайбрека в своя изгода със 7:5 точки. В идващия кръг от конкуренцията българинът ще срещне Адмир Календар (Хърватия), който в профил поставения под номер 7 в главната скица румънец Чалин Манда, като срещата ще е в четвъртък.

В конкуренцията на двойки Терзиев и сътрудникът му Пламен Милушев завоюваха в оспорван мач с 6:2, 3:6, 10:8 против Алтуна Туна (Турция)/Мартин Павелски (Полша) и се класираха за четвъртфиналите. Серията шампионати от този сан край морето са първи за Терзиев след месеци отвън корта. Той се възвърне от няколко разнообразни контузии, а в идващите седмици ще се концентрира върху подготовката си за новия сезон.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР