Симеон Александров не се нуждае от представяне. На 30 години

...
Симеон Александров не се нуждае от представяне. На 30 години
Коментари Харесай

Син юноша: В ЦСКА се чувствам прекрасно

 Пламен Константинов към този момент не е селекционер на волейболистите
Симеон Александров не се нуждае от показване. На 30 години Малката Гамера е измежду най-хубавите посрещачи в родното състезание. Юноша на Левски, носил екипа на Нефтохимик, Монтана и Добруджа, Александров мина в ЦСКА това лято. Ето какво показа той пред формалния уебсайт на клуба CSKAVOLLEY.ORG.

Започна към този момент тренировки в ЦСКА, по какъв начин се чувстваш в клуба?
- Чувствам се прелестно. Тук всичко е ужасно, няма никакво напрежение, което не ми се бе случвало от доста от дълго време. Много е хубаво, когато попадне човек в сходна конюнктура.

Познаваш се с доста огромна част от новите си съотборници, само че един трансфер постоянно е обвързван с страсти. Как те одобриха в тима?
- Всичко е наред. Няма нещо, което да ме тормози. Разбирам се с всички момчета, тъй че не мисля, че ще има някакъв проблем.

Възстанови ли се след интервенцията на коляното, която претърпя и по кое време ще си изцяло подготвен за игра?
- Честно казано изпитвам прочут боязън, тъй като това ми бе втора интервенция, само че мисля, че за началото на сезона ще бъда подготвен.

Какво имаш поради под боязън?
- Страх от самата интервенция. Миналата година започнах доста рано и може би по тази причина се стигна в следствие до втора намеса. Ако ти е писано ще потрети, в случай че не - ще изиграеш един мощен сезон и ще се забавляваш.

Предполагам си окуражен за мощен сезон, по този начин ли е?
- Естествено. Ако не мисля за мощен сезон, по-добре да не стартирам да играя въобще.

Какво значи обаче това? В ЦСКА, упоритостите постоянно са огромни.
- Ще играем мач за мач, ще се опитаме да спечелим всеки един, само че ще забележим какво ще стане. Не мога да кажа на 100 %, че ще се борим за купата. Две години подред го споделях, само че не се случваше, тъй че имам обеца на ухото. Надявам се обаче да изиграем най-малко два финала, пък ще забележим какво ще стане.

Как се чувстваш с аления екип?
- Малко ми е необичайно към момента, само че като цяло се усещам сносно. Екипът не прави състезателя, а хората към него.

В подобен случай, по какъв начин се чувстваш с тези съотборници към теб?
- Прекрасно. По-добре не съм се чувствал от десетина години. С Ицо (Цветанов) съм играл, с Гайдарски съм играл, с Божилов съм се засичал. Няма по какъв начин да не ми е добре в този тим.

Под наставленията на Сашо Попов?
- Много, доста добре. Дава ми задоволително време да се възстановя. Не изисква доста от мен, само че се надявам, че когато съм на 100 %, ще увеличи условията си. Това единствено може да ме радва, тъй като в случай че чака повече от мен, значи има вяра, че мога.

Имаш ли терзания по какъв начин ще те одобряват почитателите на клуба?
- Притеснения не би трябвало да има. Ако играя добре и мощно, няма да има такива. Феновете желаят тимът да играе добре и да побеждава. Ако го вършим, няма да има никакъв проблем.

Как ти се коства конкуренцията през новия сезон, кой ще е най-големият противник на ЦСКА?
- Първенството се обрисува доста равностойно. Отбори като Хебър и Лукойл са малко по-напред от останалите, само че с групова игра и малко повече старания на подготовка, ще ни се получат нещата и ще сме конкурентни на тях.

Какво би призовал публиката на клуба?
- Призовавам ги да идват и да поддържат тима, както са го правили преди. Ние ще дадем всичко от нас, което можем, с цел да вървим напред дружно и да печелим във всеки мач. Надявам се, че дружно ще успеем да се оправим.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР