Силвия Великова заяви, че не е нормално всичко в държавата

...
Силвия Великова заяви, че не е нормално всичко в държавата
Коментари Харесай

Силвия Великова: Не е нормално всичко в държавата да се решава от прокуратурата или Борисов

Силвия Великова съобщи, че не е обикновено всичко в страната да се взема решение или от прокуратурата, или от премиера Бойко Борисов.
Кой се е обаждал на генералния шеф на Българското национално радио Светослав Костов да в профил журналистката Силвия Великова като водеща на утринния блок на стратегия “Хоризонт” и като правосъдна кореспондентка остава открит въпрос. Това сподели тя в изявление за Би Ти Ви тази заран.

Кризата в БНР, която кулминира със прекъсване на излъчването за пет часа на 13 септември, съгласно Великова е късмет специалността да се измъкне от “тази ситуация”, която я свежда до обслужваща разнообразни частни политически и бизнес ползи.

Съветът за електронни медии (СЕМ) бяха откровено възмутени от случилото се в БНР. Те обаче няма какво да създадат. Това показа правосъдният кореспондент на БНР Силвия Великова в утринния блок на bTV.

Тя напомни още веднъж по какъв начин е протекъл диалогът ѝ с основния шеф Светослав Костов за оказването на напън.,,Мислех си, че той ще откри по-елегантен метод по какъв начин да се случи това. От 10 дни пребивавам в маратон. Все отново в последна сметка оставам в БНР ", разяснява Великова и благодари на всички за оказаната поддръжка.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР