Силвия Великова - водещ и репортер в програма Хоризонт на

...
Силвия Великова - водещ и репортер в програма Хоризонт на
Коментари Харесай

Силвия Великова взе голямата награда Сирак Скитник на БНР

Силвия Великова - водещ и кореспондент в стратегия " Хоризонт " на Българското национално радио (БНР), е огромният победител на годишните награди " Сирак Скитник " за 2023 година

На гала по връчването на оценките в Първо студио на БНР участваха вицепрезидентът Илияна Йотова, ръководителят на парламентарната комисия по просвета и медии Тома Биков, ръководителят на Обществения съвет на БНР Милена Димитрова, генералният шеф на публичното радио Милен Митев. 

Клуб Z припомня, че Силвия Великова - с изключение на радиоводещ и анализатор, всеки ден е на " терен " и отразява съдебната система. Тя е един от най-разпознаваемите и кардинални критици на статуквото в правосъдната власт.

Годишната премия за радиожурналистика получи Златко Желев, началник на направление " Интернет портал " в Дирекция " Дигитални стратегии ", за поредицата от тв студия, отдадени на войната в Украйна и изборите у нас.

Наградата за радиопредаване, радиопроект, музикален план или мултимедиен план на БНР отиде при Кин Стоянов, шеф на стратегия " Христо Ботев ", и проф. Боян Добрев, учител в Националната художествена академия, за виртуалната им галерия - мултимедиен план " Да питаме Сирака – 140 години от рождението на Сирак Скитник ". 

Наградата " Златен глас "  се присъжда от фондация " Надежда Дженева " по самодейност на Кеворк Кеворкян и за 2023 година неин притежател е Ангел Григоров, новинар в стратегия " Хоризонт " и някогашен сътрудник на БНР в Москва. 

Наградата " Професионализъм в ефира "  за 2023 година получи журналистът от Българска национална телевизия Георги Любенов. Тя му бе връчена от генералния шеф на БНР Милен Митев.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР