Силвия Радулова, която е една от най-атрактивните участнички в новия

...
Силвия Радулова, която е една от най-атрактивните участнички в новия
Коментари Харесай

Силвия Радулова от „Игри на волята“ с разтърсващо разкритие: Майка ми, алкохоличката беше лош човек и ме мразеше, но й простих, преди да умре

Силвия Радулова, която е една от най-атрактивните участнички в новия сезон на „ Игри на волята “, минава през едно от най-тежките житейски трудности. Боркинята от племето Силни “ погребва майка си единствено 3 месеца преди старта на предаването. Анка Беева си отива не поради напреднала възраст, а от цироза. Жената е алкохоличка и си отпътува в пъклен страдания.

 

Отношенията сред двете обаче са много комплицирани. Години наред те не си приказват, а Силвия даже я назовава „ неприятен човек, некадърен на деликатност, с изцяло замъглено от пиенето схващане “. Едва когато Анка е диагностицирана в финален етап на цироза предходната есен, намира път към детето си. Силвия е до нея в последните й дни, когато органите й отхвърлят. Тя провежда и погребението й.

„ Майка ми в никакъв случай не ме е обичала. Дори считам, че ме мразеше. Не знам за какво, просто го усещах. Явно не е била подготвена да бъде майка, аз й пречех. Изостави ме като дребна “, през сълзи споделя риалити звездата.

 

Признанията на Силвия пристигнаха след тежки разногласия с племето й, което изрично застана против нея поради неприятно показване на арената. Радулова не скри, че в никакъв случай не е била в сходна обстановка, в която да е в спор с всички останали и да изпитва толкоз доста негативизъм към себе си. Именно разногласията и изолацията я предизвикаха да покаже каква болежка носи в душата си.

 

В предаването Силвия нееднократно загатва, че обществената игра не е измежду мощните й страни, което евентуално се дължи на комплицираните връзки, които е имала през годините със фамилията си. Още при първото си присъединяване в „ Сървайвър 3 “ през 2008 година брюнетката споделя, че майка й е тежка алкохоличка и неведнъж я е гонила от вкъщи им.

 

„ Оцелявала съм в доста по-трудни обстановки от „ Сървайвър “, декларира тогава тя. В тийнейджърските си години даже бяга от родното си Белене и отива да учи в Тетевен. Сама си купува роклята за абитуриентския бал. Майка й по този начин и не идва на него, въобще не се интересува от детето си.

 

В едно от по-старите издания на „ Съдебен спор “ се появиха изненадващо родителите на риалити героинята Силвия Радулова. От видеото, което сега предизвика огромен интерес в обществените мрежи, излиза наяве, че това се е случило още когато водеща на предаването беше Нана Гладуш, която в последните години живее със фамилията си в Америка. Разговорът на водещата с майката на Силвия обаче е повече от любопитен.

Става ясно, че тя е подвластна от пиенето, само че още по-интересен е методът, по-точно аргументите за зависимостта й от алкохола.

 

„ Аз единствено да те попитам. Ти имаш две деца, само че от кой е Георги?, пита Нана майката на Силвия пред погледа на двамата й съпрузи, които носят едно и също име – Георги. „ Синът ми е в Англия, програмист. Дъщерята е Силвия Радулова, „ сървайвърката “. Тя обикаля целия свят, сега е тук някъде, на Балкана.

 

„ Такава луда глава! Авантюристка... А знаеш ли, че майка ти е дала на Жоро вестници, където написа за щерка ти, само че там написа още и че ти си алкохоличка “, продължава Гладуиш.

 

„ Аз не знам за такова нещо, не съм виждала “, опита да промени развоя на диалога майката на Силвия. Но водещата я попита непосредствено: „ Ти пиеш ли? “, на което получи следния отговор: „ Бира. Пия я за бъбреците, за пясъка, по две бири дневно, какво толкоз “, изяснява Анка с горделивост.

 

Силвия Радулова е измежду най-отличаващите се участници в „ Игри на волята “ освен поради ефектната си визия, само че и поради смелостта си да пази позициите си. Още от 8-годишна е запалена по спорта и е упражнявала какво ли не – акробатика, лека атлетика, хандбал, културизъм, битка. Била е даже капитан на учебния тим по хандбал. От татко си, които е художник, наследява дарбата да рисува и сега се занимава с направа на карикатури в Германия, където главно живее. Освен спорта и рисуването, моторите и пътешествията са другите и пристрастености.

Посетила е десетки екзотични дестинации и не крие, че мъчно се задържа дълго на едно място.

Инфо: Уикенд

Тагове: Силвия Радулова „ Игри на волята “ алкохоличка цироза риалити Анка Беева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР