Силвия Лулчева е поредната звезда, която може да се раздели

...
Силвия Лулчева е поредната звезда, която може да се раздели
Коментари Харесай

Силвия Лулчева къса с Би Ти Ви заради Нова? Актрисата заряза „Столичаните“ заради „Откраднат живот“

Силвия Лулчева е следващата звезда, която може да се раздели с Би Ти Ви, с цел да изгрее в Нова, научи HotArena.

Актрисата тези дни е била на снимачната площадка на сериала „ Откраднат живот ”. С нея са били мъжът ѝ Васил Бинев , който в предходния сезон на поредицата имаше централна роля, както и Марта Вачкова и Владо Пенев , писа „ Уикенд “.

Самата Вачкова разгласява издайнически фотоси, които разкриват, че Силвия е била на фотоси в „ Откраднат живот ”. Къдрокосата актриса стана звезда на „ остарели години ” в комедията на Би Ти Ви „ Столичани допълнително ” и най-малко досега не я свързваха с други сериали. „ Столичаните ” пуснаха 12-и сезон напролет, сниман бе и 13-и, само че дори най-заклетите почитатели на сериала са на мнение, че сюжетът към този момент е много привършен. Поне към този момент не се възнамеряват нови епизоди и, в случай че не желае отсега нататък да разчита единствено на скромните си приходи от спектакъл и дублаж, Лулчева ще би трябвало да стартира нова работа. Очаква се скоро да се появи в облика на следващата лекарка, сестра или администраторка в болница „ Свети Кирил ” в „ Откраднат живот ”. 

Както е известно, зад докторската поредност стоят същите хора, които работят и над „ Столичаните ”. Силвия от много време има близки връзки с тях, а от предходната година към този момент и мъжът ѝ е част от групата към Евтим Милошев. Кадрите на двойката на снимачната площадка в „ Бояна ” дават отговор на един доста обсъждан от почитателите въпрос – ще се върне ли героят на Васил Бинев в „ Откраднат живот ”?

В края на сезон 5 той бе задържан и всички ръкопляскаха на това решение на сценаристите, защото неговият Иво Фотев бе „ неприятният ” в историята. Макар да ненавиждат героя, феновете харесват артиста и непрестанно приканват за връщането му на екран. Най-вероятно това ще стане към средата на сезона, а дружно с него в действието ще влезе и половинката му в действителния живот – Силвия Лулчева. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР