Силвия Кацарова се прави на толерантна и доволна, че бившият

...
Силвия Кацарова се прави на толерантна и доволна, че бившият
Коментари Харесай

Силвия Кацарова унизена! Новата на мъжа й му вдига „самолета“ много повече, ето защо Милчо остави певицата!

Силвия Кацарова се прави на толерантна и удовлетворена, че някогашният й брачен партньор има нова сериозна връзка, само че явно не е добра актриса. Певицата няма по какъв начин да елементарни на Милчо обстоятелството, че новата му възлюбена е най-малко с 20 години по-млада от него и непрекъснато го задоволява в полов аспект.

Именно сексът беше това, което липсваше много години в семейство Кацарови. Всъщност него го имаше, само че не посред им, а с други хора. И двамата се спукаха да си изневеряват и разумното се случи преди 11 години, когато се разведоха.

Силвия и Милчо Кацарови бяха дружно към 40 години. Те бяха част от незабравимата рок група LZ. Двамата и до през днешния ден работят дружно, като не престават да са съдружници в студио „ Силвия Мюзик “. Името е отпреди развода им, когато към момента се обичаха.

Певицата се правела на щастлива за Милчо, само че осведомени издават, че не й било прелестно, че в любовен аспект той се е уредил преди нея. Освен това младостта на гаджето му в допълнение я дразнела.

За разлика от майка си, щерка им Теди се радвала за татко си. Тя изживя тежко развода на родителите си, само че към този момент е пораснала задоволително, с цел да осъзнае, че по-добре двама души да продължат поотделно, щом не са щастливи дружно. Особено откакто и тя се разведе.

Счита се, че композиторът е този, който пръв е напуснал брачното ложе. По това време имал извънбрачна връзка и бързал да се отдаде на любовницата си.

През годините обаче и Силвия не е била безгрешна. Има клюки и за нейни изневери с хора от музикалния отрасъл.

БЛИЦ, Crimesbg.com

Тагове: Силвия Кацарова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР