Силвио Берлускони се е свързал отново“ с Владимир Путин и

...
Силвио Берлускони се е свързал отново“ с Владимир Путин и
Коментари Харесай

Берлускони е изпратил вино и мило писмо на Путин

Силвио Берлускони се е " свързал още веднъж “ с Владимир Путин и се е описал като един от " петимата същински другари “ на съветския президент, съгласно аудиозапис, оповестен в италианските медии, написа европейската редакция на Politico .

Бившият италиански министър председател приказва на среща на своята партия " Форца Италия “ в Народното събрание по време на полемики за сформиране на ново държавно управление, заяви La Presse. В аудиоклипа Берлускони споделя, че е обезпокоен за връзките на Италия с Русия, защото " министри споделиха, че към този момент сме във война с тях, тъй като предоставяме оръжие и финансиране на Украйна “.

След това прибавя: " Малко възобнових връзките си с президента Путин. “

Според Берлускони двамата са си разменили дарове за рождения ден (Берлускони навърши 86 години на 29 септември, Путин навърши 70 години на 7 октомври).

" За рождения ми ден той ми изпрати 20 бутилки водка и доста благо писмо “, може да се чуе да споделя Берлускони в аудио клипа. " Отговорих с бутилки Ламбруско и също толкоз благо писмо “.

Той прибавя: " Аз бях един от първите му петима същински другари. “

Според локални медии Берлускони е отрекъл хипотетичното обновяване на връзките с Путин. " Председателят Берлускони описа на парламентаристите остаряла история за епизод, датиращ от доста години “, се споделя в изказване на " Форца Италия “, съобщи la Repubblica.

Преди изборите в Италия в края на предишния месец Берлускони отбрани Путин, като сподели, че съветският водач просто желае да смени държавното управление на Володимир Зеленски с " почтени хора “.

Джорджия Мелони, най-вероятният идващ министър-председател на Италия, постави старания да се дистанцира от Русия, описвайки нахлуването на Москва като " недопустим широкомащабен акт на война от Русия на Путин против Украйна “ и предлага изпращането на оръжие на държавното управление в Киев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР