Силвио Берлускони е простил предателствата, заяви Теодора Стефанова, прочутата като

...
Силвио Берлускони е простил предателствата, заяви Теодора Стефанова, прочутата като
Коментари Харесай

Гадателката Теодора: Берлускони вярваше в дарбата ми, той ми даде старта!

Силвио Берлускони е дал прошка измените, съобщи Теодора Стефанова, фамозната като неговата персонална врачка нашенка, дето за десетилетия да няма нито една вярна прогноза, след кончината на някогашния италиански министър председател.

„ Много го болеше от измените. Всички изменничества в политиката той елементарни. Казваше ми: „ По-големият, бащата постоянно прости на децата си “, сподели Теодора и съобщи още: „ Много е специфичен за мен, доста го обичам, доста го оценявам. 

Трудно ми е да приказвам за него в минало време. В живота беше прелестен дядо, прелестен татко. Успя да сплоти децата си да се поддържат и почитат “.

Въпреки болката си от загубата тя показа, представена от „ Телеграф “: „ Силвио бе огромен водач, един огромен човек, с огромна душа и сърце.

Притежаваше голямо благосъстояние – не става въпрос за парите, а за духа. Даде ми старт в живота, повярва в мен. Беше доста образован, харизматичен “.

Теодора означи: „ С Милан изживяхме най-прекрасните моменти – всичките тези купи, които завоюва, Купа на шампионска лига, шампионата и всевъзможни титли. Там бяха сърцето и душата му.

И в този момент Монца - фантазията му бе да види тима да се бори за едно от първите места. Работеше интензивно за идващите избори в европейския парламент “.

Теодора сподели: „ Силвио Берлускони беше най-преследваният човек на планетата с тези каузи, които бяха скалъпени.

Последният ни диалог бе по телефона. Той ми благодари и ми сподели, че са отпаднали всички обвинявания. Почувствал се като свободен човек “.

Гадателката добави: „ Каза ми: „ Ти си добър човек, резервира всичките тези правила, които притежаваш, имаш способността да виждаш в бъдещето, дано твоята задача да бъде със сърце и душа, обърнати към хората “.

Беше му доста тежко това гонене толкоз доста години. Чакаше момента да покаже на хората, че обича народа и страната си и се бореше Италия да бъде на фундамент, да е локомотивът на Европа. Да покаже на младежите, че с непримиримост и труд може да се реализира всичко “.

Теодора си спомни: „ През 1992 година срещата ми с него ми даде старт. Няма да не помни и срещата ни през 1993 година, когато дружно с госпожа Дарина Павлова ни предложения на „ Вила Чертоза “. Тя направи и една стратегия в неговия канал, събра 4 генерации италианци в Америка, с цел да потвърди, че италианската фантазия може да се сбъдне.

И бе наградена от Джорджо Наполитано. Предаването бе с огромен триумф. Берлускони имаше доста огромен почит към нея, към децата й “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР