Силви позвъни в неделя на вратите на неколцина съседи в

...
Силви позвъни в неделя на вратите на неколцина съседи в
Коментари Харесай

Вълна от щедрост залива Европа на фона на пандемията

Силви позвъни в неделя на вратите на неколцина съседи в парижкото предградие Кремлен-Бисетр, протягайки отдалеко чинийки с домашни сладки. Един от многочислените дребни жестове в днешните времена на изолираност.

Защото откогато стартира санитарната рецесия, на всички места в Европа виждаме прояви на взаимност - било групова, под патронажа на държавните управления или на благотворителни сдружения, било на персонални начала.

Някои оказват помощ на собствен възрастен комшия в извършването на покупки или гледат децата на различен, който върви на работа. Продавач на зеленчуци в Рим раздава гратис самун. Негов съотечественик обущар изяснява във Фейстайм по какъв начин да си създадем маски.

Във Франция - една от страните, където всяка вечер се чуват ръкопляскания в символ на поддръжка за обгрижващия личен състав, частни лица бързо взеха да оферират на тези хора жилища, с цел да им спестят пътувания.

Примерът бе последван от профилирани уеб сайтове като колоса AirBnb, основал по молба на френската страна специфична платформа - " Appartsolidaire ". А в Унгария страницата на " Будапещенската AirBnb-общност за здравните чиновници " наброява към този момент 1200 клиенти.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР