Силвестър Сталоун ще се бори с лошите на Побитите камъни

...
Силвестър Сталоун ще се бори с лошите на Побитите камъни
Коментари Харесай

Снимат Рамбо 5 на Побитите камъни?

Силвестър Сталоун ще се бори с неприятните на " Побитите камъни " край Варна. Клапата за новите инциденти на паметния му воин Рамбо ще щракне напълно скоро, и предстоящо, част от фотосите ще са у нас. За това загатна с фрагменти в обществените мрежи един от продуцентите на " Рамбо 5 “ Криста Камбел, в чийто актив от кино планове влизат главно заглавия, осъществени на български терен като " Код: Ел Ей “, " Бодигард на килъра “ и " Хелбой “.

" Невероятно е “, гласи коментарът на американката под фотоси и видеа от местоположения във Варна и София, а към него тя не е не запомнила да означи и продукциите, по които работи – екшъна със Слай и новия трилър War Pigs. Това от своя страна значи, че напълно скоро на наш терен можем да чакаме още Мел Гибсън и Колин Фарел, които са измежду звездите в War Pigs. Стартът на фотосите се чака през октомври, малко откакто синът на създателя на " Страстите Христови “ - Майло Гибсън, дойде в София за различен план - военната драма The Outpost с Орландо Блуум. Пред " Монитор “ от " Ню Бояна “ разясниха, че огромна част от работата по двата нови плана в действителност ще бъде изнесена в чужбина. Въпреки това, въпреки и за малко, се чака екипите на продукциите да дойдат и в България.

В момента Силвестър Сталоун е в усилени тренировки за " Рамбо 5 “. През последните дни той залива почитателите си в обществените мрежи със фотоси и видеа от фитнес залата. Сюжетът на лентата ще нарежда обичания на генерации киномани воин в Аризона, откъдето той ще тръгне по дирите на мексикански секстрафикант. Дясна ръка в преследването ще му бъде локален публицист.

Новото заглавие в поредицата за Джон Рамбо бе оповестено още в границите на филмовия фестивал в Кан през май. Тогава продуцентите прецизираха, че сцените ще бъдат осъществени на няколко места, измежду които Лондон и Канарските острови. Като начална дата за фотосите пък бе посочена 1 септември.

Още напролет стана ясно, че самият Слай работи по сюжета на новия " Рамбо “, а на режисьорския стол ще дебютира Ейдриън Грюнберг.

Очаква се по-късно тази година Сталоун да кацне у нас и за фотосите на четвъртия филм под щампата на " Непобедимите “. Подробности към лентата към момента се пазят в загадка, само че съгласно спекулациите Слай ще получи 20 милиона от плануваните над 100 милиона $ бюджет.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР