Силвестър Сталоун проговори за "смъртта си". Това е вторият път,

...
Силвестър Сталоун проговори за "смъртта си". Това е вторият път,
Коментари Харесай

Силвестър Сталоун проговори за смъртта си: Чудесно е да се върнеш от мъртвите!

Силвестър Сталоун проговори за "смъртта си ". Това е вторият път, в който се популяризират клюки за кончината на артиста и то единствено за две години. Слуховете за гибелта му изплашиха през вчерашния ден почитателите на холивудската звезда. Актьорът в действителност си е жив и здрав и даже се готви да нов филм още веднъж с боксьорска тема. 
"Моля ви, игнорирайте тези нелепости. Аз съм жив, добре съм, благополучен съм и съм здрав. Постоянно разпределям удари. Чудесно е да се върнеш от мъртвите ", написа той на профила си в Инстаграм. Няколко часа по-късно показа и фотоси и видео, на което е с дъщерите си. Франк, братът на Силвестър Сталоун също се изрече за "смъртта му ".
"Слуховете за гибелта на брат ми са лъжливи. Някой с извратена деменция си мисли, че може да споделя това. Такива хора са ментално нестабилни и не заслужават място измежду хората ", ядосва се Франк. Семейството на Сталоун не обърна внимание на предния път, когато още веднъж бе обявено, че артистът е умрял, този път, обаче, са гневни и не крият реакцията си. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР