Силвестър Сталоун е един от най-популярните актьори в света. Безспорно

...
Силвестър Сталоун е един от най-популярните актьори в света. Безспорно
Коментари Харесай

Мнозина в Холивуд мразят Силвестър Сталоун - ето защо

Силвестър Сталоун е един от най-популярните артисти в света. Безспорно той е основал паметни функции и филми като режисьор и сценарист. Сталоун е един от дребното артисти от 90-те години, който продължава да гради кариера и през днешния ден.
Силвестър Сталоун не е от богато семейство - той самичък доближи върха на актьорската си кариера. Известен е с твърдия си темперамент, способността да отстоява позициите си - това е, което оказа помощ на Сталоун да се трансформира в един от най-търсените артисти в Холивуд. В същото време точно за тези качества провокират злост към него от други известни холивудски продуценти и негови сътрудници.
 Борисов към Сталоун: Братко мой, минаха 10 години, а ти все си си Рамбо (СНИМКИ И ВИДЕО) Борисов към Сталоун: Братко мой, минаха 10 години, а ти все си си Рамбо (СНИМКИ И ВИДЕО)
Премиерът Бойко Борисов се срещна с именития артист Силвесър Сталоун. Двамата демонстрираха доста топли връзки. " Как си, братко мой, р...
Филмът " Роки " изцяло промени живота на артиста, осигурявайки на Силвестър Сталоун първите врагове в Холивуд. Сталоун самичък написва сюжета за кино лентата " Роки ". Сценарият се харесва на доста известни студия, които бяха подготвени да купят авторските права и да снимат кино лентата. Но Сталоун имал едно изискване: той самият да играе основната роля. Отхвърляйки това изискване, съвсем всички студия отхвърлиха фотосите, макар че за сюжета си незнайния на никого по това време Сталоун би могъл да получи към 400 000 $.
Въпреки тежкото си финансово положение, Сталоун отхвърля да продаде сюжета. С течение на времето той откри студио, готово да снима кино лентата при неговите условия! И когато " Роки " стана шлагер, Сталоун изпадна в недружелюбност пред доста огромни фигури в Холивуд.
Сталоун е много придирчив - съгласно негови сътрудници в продукцията. Долф Лундгрен съобщи, че по време на фотосите на " Роки 4 " е получавал закани за уволняване от Сталоун по 50 пъти дневно. В същото време Лундгрен твърди, че се е опитвал да направи всичко по метода, по който Сталоун желае - просто последният непрекъснато не харесвал нищо.
А Стивън Сегал отхвърли да се снима във кино лентата " Непобедимите " (The Expendables), чиито фотоси бяха в България, с аргумента: " Някои сътрудници от снимачната площадка са ми просто отвратителни ". Сегал не посочи за кого тъкмо става въпрос, само че американските медии незабавно допуснаха, че тези думи са по адрес на Силвестър Сталоун.
 Няма да има обвиняване в обезчестяване за Силвестър Сталоун Няма да има обвиняване в обезчестяване за Силвестър Сталоун
Прокуратурата в окръг Лос Анджелис реши да не повдига обвиняване в обезчестяване против артиста Силвестър Сталоун, заяви интернет порталът...

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР