Силвена Роу може и да се снима гола и на

...
Силвена Роу може и да се снима гола и на
Коментари Харесай

Силвена Роу с втора внучка

Силвена Роу може и да се снима гола и на моменти да се държи като тийнейджърка, само че в персоналния си живот е баба за завиждане. На 55 години топ готвачката към този момент се радва на втора внучка. Детето се е родило преди дни и се споделя Сенара Идън.
 

Гордата баба сподели в обществените мрежи две фотоси на новия член на своето семейство си. На първата дребната Сенара Идън е в прегръдките на своя татко, а на втората е с кака си – огромната внучка на Силвена – Иззела, която се роди преди 2 години. Отделно от това известната кулинарка разгласява и своя фотография в новата си топ форма, обяснявайки, че дамите би трябвало да се грижат за себе си, с цел да бъдат здрави и почтени баби на своите внучета. Малко по-късно фрагментите с децата изчезнаха от страницата на гуруто на здравословния живот и остана единствено нейният фотос. Каква е повода за това, не стана ясно. „ Уикенд ” обаче разгласява изтритите фотоси за тези почитатели на готвачката, които не са съумели да ги видят в обществените мрежи.

Ето какво написа Силвена по отношение на раждането на втората си внучка (с известни съкращения): „ Представям ви моята втора внучка – Сенара Идън. Аз имам единствено две, само че колосални достижения. Първото са двамата ни невероятни сина! Те са тъкмо това, от което този свят има потребност – мощни, алтруистични, почтени, загрижени и съпричастни! (...) Второто достижение сте вие, моята България и нашата взаимна любов! Завинаги, аз съм ваша! (...) Споделям с вас най-личното - станах баба за повторно! Първата ми внучка е Изелла – Аутъм, а в този момент, популярност на Бог, си имаме и още една дребна хубавица – Сенара Идън, преди малко родена! Нека те да бъдат най-чудесният и задоволителен подарък на родителите си – нашият наследник Илън-Малколм и неговата чудесна брачна половинка Джизлен-Даниел! Да са мощни, живи и здрави… както и всички ваши деца! ”. След това щастливата баба изяснява в текста си, че животът не е къс, само че хората си губим времето, вместо да го живеем пълноценно.

Силвена Роу стана баба за първи път през 2020 г . Първата й внучка Иззела се роди през лятото, само че новината се разчу към средата на септември. Гордата баба тогава показа, че бебето е „ Лъвица ” като самата нея, което значи, че е пристигнало на бял свят сред 23 юли и 23 август. Месеци наред кулинарната звезда обясняваше, че не може да се срещне с бебето, тъй като поради Ковид рестриктивните мерки няма по какъв начин да отиде до Англия, където детето живее със фамилията си. Тя общуваше с него главно през телефона си. Когато обаче съумя да го види онлайн, направи едно-две кулинарни интернет излъчвания и по този метод го показа и на своите почитатели.

Съдейки по думите на Силвена, второто бебе би трябвало да е проплакало предишния уикенд , само че отново е допустимо да са минали най-малко няколко дни, преди новината да бъде публично обявена от фамилията. Изглежда, родителите на двете деца не желаят да се написа доста за тях, нито да ги демонстрират в общественото пространство. Към тези мисли подухва фактът, че фотосите с тях, както и обявата за раждането им, бяха изтрити малко след публикуването от обществената мрежа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР