Силвена Роу май се кани да се мести в Нова.

...
Силвена Роу май се кани да се мести в Нова.
Коментари Харесай

Шеф Силвена Роу с ново предаване, отива при конкуренцията на bTV

Силвена Роу май се кани да се мести в Нова. Това стана ясно в понеделник, когато топ кулинарката изгря на премиерата на новия сериал на малкия екран " С река на сърцето ". За първи път готвачката се появява на светско събитие, което не е обвързвано с план, в който е директно намесена. Това се счита за знак, че дефинитивно е скъсала с Би Ти Ви и се надява на контракт с конкуренцията. 

Съвсем до неотдавна Силвена Роу се кълнеше, че в никакъв случай няма да смени малкия екран. " Аз съм момиче на Би Ти Ви, желая да работя там, въпреки че мога да работя на всички места ", обясняваше някогашната членка на журито на " Мастършеф " с присъщото си самочувствие.

Оказва се обаче, че в Би Ти Ви не държат на нея толкоз, колкото тя – на тях. След като продаде на малкия екран своето независимо шоу " Моето звездно празненство " и съумя да пласира в ефир един негов сезон, родената в Пловдив готвачка с британски акцент остана без телевизионна платформа. Предаването й наподобява не е имало кой знае какъв рейтинг, тъй като най-малко към този момент не се възнамерява лъчение на нов сезон. Кулинарката се похвали, че към този момент работи по нов план с провокативното заглавие  " Храна и секс ". Тя внезапно отслабна и влезе във форма, направи си няколко фотоси в нищожно или изчезнало облекло и се държеше по този начин, все едно към този момент е подписала контракт за новото си шоу.

" Уикенд " писа преди повече от месец,  че сходно предаване в Би Ти Ви няма да има. От медията тогава издадоха, че концепцията на началник Роу е в цялостен прорез с консервативния имидж, който тя гони, а новият облик на секс знак, който госпожата се пробва да гради, по никакъв метод не се връзва с малкия екран.

Би Ти Ви е поканила на мястото на Силвена победителката в последния излъчен до момента сезон на  " Мастършеф "  – Мария Жекова. Именно тя ще прави новото кулинарно шоу " Вкусът на България ". Би Ти Ви заяви новината публично предишния вторник. Предаването на Мария ще бъде фокусирано върху кулинарните обичаи в разнообразни райони на страна ни, производители, които се придържат към старите способи на развъждане на продукцията си, и достоверни предписания, които не са повлияни от модернизацията. Това ще бъде самобитно създаване на кулинарна на България. Ден преди тази информация да бъде публично публикувана, Силвена блесна на премиерата на Нова телевизия.

Тя дойде на формалното събитие, издокарана в стеснен черен клип, който акцентира новата й фигура. Безспорно, началник Роу изглеждаше доста по-добре от преди и беше очевидно подмладена. Тя беше в компанията на Александра Богданска – някогашна Петканова, която до неотдавна също работеше в Би Ти Ви, а за празненството се беше издокарала в разкопчано сако и транспарантен сутиен. Тя правеше интернет графа към музикалното шоу " Гласът на България ", до момента в който някогашният й мъж – Даниел Петканов, водеше " България търси гений " дружно със Сашо Кадиев. След развода Петканов остана в " Талантите ", само че рубриката на някогашната Петканова беше дадена на певицата Прея.

От метода, по който Силвена Роу театралничи в компанията на манекенката Богданска, проличава, че се усеща най-малко на нейното равнище по съблазън. Подобно самочувствие постоянно се е харесвало в Нова телевизия, която няма проблеми със половата тема в предаванията си. Известно е, че оттова към този момент са отправяли покана за работа към готвачката.

Преди време й предложиха да води дружно с Димитър Рачков " Забраненото шоу на Рачков ". Тогава тя отхвърли, тъй като държеше на мястото си в " Мастършеф ". Сега към този момент този ангажимент е минало и, в случай че още веднъж има късмет да работи в Нова, най-вероятно ще се възползва. Нейният сътрудник от " Мастършеф " Петър Михалчев, към този момент се снима в предаването на Нова " Хелс Китчън " дружно с Виктор Ангелов, с който в миналото работеха дружно в Би Ти Ви.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР