SILT, Колорадо (AP) — Американският представител Лорън Боберт вече има

...
SILT, Колорадо (AP) — Американският представител Лорън Боберт вече има
Коментари Харесай

Американският представител Лорън Боберт издаде временна ограничителна заповед срещу бившия си съпруг

SILT, Колорадо (AP) — Американският представител Лорън Боберт към този момент има краткотрайна ограничаваща заповед против някогашния си брачен партньор, откакто го упрекна в опасност с цел да я навреди и да влезе в дома на фамилията без позволение, последният от поредност прояви сред нея и Джейсън Бьоберт. окръзи през декември, с цел да избяга от сложната кандидатура за преизбиране, и цитира фамилния ужас като друга причина за преместването си от град Силт в Колорадо в Уиндзор в новия й окръг.

Заповедта на съдията в петък за краткотрайна ограничаваща заповед, който може да стане непрекъснат на чуване в четвъртък, също включва отбрана за тримата по-малки сина на двойката.

В молбата си тя загатна разногласието им от 6 януари в ресторант, където той твърди, че тя го е блъснала - изказване, което той по-късно отхвърли и което полицията в последна сметка сподели, че е безпричинно. Джейсън Бьобърт не спомага, когато полицията реагира в ресторанта, което докара до обвинявания в безчинство, закононарушение от трета степен и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР