Силовият вицепремиер Красимир Каракачанов, който е и лидер на ВМРО,

...
Силовият вицепремиер Красимир Каракачанов, който е и лидер на ВМРО,
Коментари Харесай

Каракачанов натиска да се приеме стратегията му за ромите, за да не паднела властта

Силовият вицепремиер Красимир Каракачанов, който е и водач на Вътрешна македонска революционна организация, предизвести, че в случай че приемането на концепцията му за интеграция на несоциализираните общности продължи да се отсрочва, държавното управление може да загуби доверието на българските жители. В декларация той обвърза присъединяване на Вътрешна македонска революционна организация във властта с приемането на концепцията, която планува общественополезен труд, надзор над обществените помощи, прекъсване на детската раждаемост.

Според вицепремиера държавното управление пренебрегва концепцията, импортирана в Министерския съвет през юли 2019 година, и от този момент документът " събира прахуляк по нечии бюра, до момента в който убийствата, грабежите и изнасилванията не стопират ". Той изброява поредност престъпни закононарушения, в това число убийства от последните години и декларира, че противодействието на битовата престъпност посредством усилване на полицейските ограничения и промени в законите към този момент е невероятно. " България може да има разнообразни проблеми, само че главният е, че има към този момент бели петна по картата - гетата са някаква друга действителност ", написа Каракачанов.

" Като вицепремиер по публичен ред и сигурност и водач на Вътрешна македонска революционна организация считам за съществена цел на своето присъединяване във властта приемането на концепцията за справяне с проблемите измежду несоциализираните общности ", написа Каракачанов.

" Това чакаме освен ние от Вътрешна македонска революционна организация. Това чакат българите. Защото нашето доверие може да се дава и смъква. Но по-опасното е българите да не смъкват своето доверие от страната ", приключва декларацията.

Какво съдържа концепцията на Каракачанов четете тук.
Кои са противоречивите моменти в нея четете тук.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР