Силовият министър Валентин Радев ще чисти МВР от гнилите ябълки.

...
Силовият министър Валентин Радев ще чисти МВР от гнилите ябълки.
Коментари Харесай

Валентин Радев ще чисти МВР от гнилите ябълки

Силовият министър Валентин Радев ще чисти Министерство на вътрешните работи от " гнилите ябълки " . Коментарът му пристигна след съвещанието на вътрешната комисия във връзка двамата чиновници на реда от 7 РУП в София за корупция и дрога.

Дирекция вътрешна сигурност ги следила от доста време, стана ясно от думите му. Сами си почистваме, няма друга конструкция в страната, която сама да залавя тези, които нарушават закон а, удовлетворен е Радев. Силовият министър усещал респекта на чиновниците от инспекциите на вътрешна сигурност .

За мен е доста значимо като ново политическо управление да се почистим от всички гнили ябълки в Министерство на вътрешните работи, изясни Радев.

" Надявам се, че и други, които са престъпили закона, ще бъдат улавяни от вътрешна сигурност и инспектората. Всички се създават, никой не е отвън обсега на вътрешна сигурност ", уточни още силовият министър.

Друг инструмент за битка с корупцията е да се усили заплатата на чиновниците. Според министър Радев, " тези хора би трябвало да знаят, че това им стига и да не протягат ръка към непознатото ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР