Силното пърпорене на мотоциклет, преминал с голяма скорост из центъра

...
Силното пърпорене на мотоциклет, преминал с голяма скорост из центъра
Коментари Харесай

Пърпорене на мотоциклет вдигна на крак спецчастите в САЩ

Силното пърхане на мотоциклет, минал с огромна скорост из центъра на Ню Йорк, породи суматоха на Таймс скуеър броени дни след двете всеобщи стрелби в Съединени американски щати, в които починаха близо 30 души, съобщи AP.

Инцидентът се разиграл във вторник вечерта локално време. Пърпоренето на мотоциклета се сторило на мнозина като пукотевица и се стигнало до суматоха на Таймс скуеър. Някои изплашени хора почнали да блъскат по вратите на околните театри, с цел да се скрият там, тъй като си мислели, че има нападател с огнестрелно оръжие. Много сигнали били подадени и на телефон 911. Накрая се наложило полицията да насочи апел към хората да не се паникьосват и да твърди, че няма " деен стрелец " на Таймс скуеър и регионът е безвреден.

Вчера централата на американския ежедневник USA Today във Вашингтон беше евакуирана поради сигнал, че вътре може да има въоръжен мъж. В постройката, в която се намирала редакцията, са се задействали аларми и полицията се отзовала на сигнала. Зоната бе отцепена, а чиновниците са били изведени на открито. По-късно полицията разгласи, че няма доказателства за осъществено закононарушение или дейна пукотевица. След двете престрелки в Ел Пасо и Дейтън през уикенда, напрежението измежду американците ескалира. Протестиращи излязоха на улиците по време на националния печал и желаеха затегнат надзор за продажбата на оръжия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР