Силното обезводняване на организма и глада са довели до кръвни

...
Силното обезводняване на организма и глада са довели до кръвни
Коментари Харесай

След гладната стачка: Отец Иван е приет в реанимация

Силното обезводняване на организма и глада са довели до кръвни резултати отвън нормата

Сливенският духовник отец Иван е признат в реанимация в МБАЛ " Д-р Иван Селимински " след осемдневната гладна стачка против решението на Светия синод да касира епархийските избори за митрополит на Сливенска епархия. От болничното заведение оповестиха, че положението на свещеника е устойчиво и няма заплаха за живота му.

Силното обезводняване на организма и глада са довели до кръвни резултати отвън нормата. Началникът на отделението доктор Юлия Бянкова разяснява, че след подхванатите медицински операции до ден-два организмът на свещеника ще се стабилизира, с цел да премине към по-нормален метод на хранене и възобновяване, предава БНР.

" Липсата на банкет на течности, на вода най-много, това е главното, което за него е много рисково. Тъй-като към този момент стана обществена загадка, че той е с един бъбрек, което има съответните последици за организма и би трябвало доста деликатно да се следи положението на организма му и на функционалността на този единствен бъбрек, с цел да не стига до по-сериозни затруднения ", разясни тя. Ако контролните проучвания на отец Иван са с наклонност за нормализиране, на 27 март ще бъде изписан от болничното заведение.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР