Силно уверени, но размишляващи, обмисляте внимателно възможностите си в началото

...
Силно уверени, но размишляващи, обмисляте внимателно възможностите си в началото
Коментари Харесай

Годишен хороскоп за Рак

Силно уверени, само че размишляващи, обмисляте деликатно опциите си при започване на 2023 година Според хороскопа за идната година шансът ви ще се задържи до август. Уверете се, че решавате какво да запазите и от какво да се откажете, без значение дали става въпрос за настройки на мозъка, остарели упоритости или даже другарства, които са се изчерпали. Ще би трябвало да поддържате форма, с цел да смогвате с работния си график, който от време на време ще ви кара да се чувствате под голям напън. Последните няколко месеца от 2023 година ще бъдат по-лесни, по-проспериращи и много удовлетворяващи в персонален и професионален проект.

Гледайте напред

2023 година е доста значима за връзките ви в обществен аспект. Основното предизвикателство е да изберете по кое време да деянията своята сензитивност, да се оплачете от всичко или да съберете сили и да ги насочите към градивни дейности без възмущение. Чувствате прелъщение да се отдадете на носталгия и самосъжаление, когато се почувствате претрупани. Насочете силата си към нови действия, които да не ви дърпат обратно. Вашето духовно положение ще варира доста, само че ще се насладите на богата гама от страсти, които ще ви обогатят. През първите два месеца на годината главният акцент в живота ви е върху работата. Някои нови отговорности или значими функционалности ще ви бъдат предоставени, като някои от тях ще имат дългогодишен резултат върху кариерата ви.

Приоритизирайте желанията си

Според хороскопа за Рак за 2023 година вашият втори Дом на финансите не е Дом на силата до юли 2023 година До този миг се придържайте към статуквото и не поемайте опасности. Въпреки това, през лятото на 2023 година ще превърнете финансите в главен приоритет в живота си. Време е да станете финансово по-стабилни и да прилагате правилата на ред и пропорция във вашите финанси. Планетите ще задоволят всички ваши основателни материални потребности, само че евентуално няма да са с вас, когато става въпрос за несериозни или учредени на егото стремежи. Затова ви съветваме да отделите време да отговорите на въпроса кои ваши желания са в действителност наложителни и кои са по-скоро плод на каприоз.

Стабилни партньорства през 2023 година

Според хороскопа за Рак доста от вас са се оженили, сключили бизнес партньорства или са се срещнали със значими хора през предходната година. Тези позитивни любовни и обществени трендове не престават до юли 2023 година Тези измежду вас, които към момента са необвързани, имат пред себе си прелестни благоприятни условия. Това важи изключително за Раците, родени по-късно в знака, от 12 до 23 юли.

Обвързаните също ще усетят удобен интервал през юли. Вашият брачен партньор, сътрудник или другар ще е припрян да ви угоди. Той или тя прави всичко допустимо, с цел да ви зарадва и е напълно угрижен за вашите потребности. Всъщност той или тя слага вашите ползи пред своите. Въпреки че като цяло това ви носи благополучие, звездите ви съведват да бъдете рационални. Саможертвата основава упования. Вашият сътрудник счита, че му „ дължите “ нещо и може да има скрити упования от вас.

Отворете очи за нещо друго

След юли 2023 година множеството раци ще бъдат там, където желаят да бъдат в любовен проект. Рутината е допустимо да стане преобладаваща в всекидневието ви. Пазете се от недоволството, което еднообразието може да сътвори у колегата ви. Не спирайте да го изненадвате.

Има някои неща, които необвързаните Раци би трябвало да имат поради, в случай че желаят да намерят любовта. Любовта ви преследва и това е по този начин от предходната година, само че след юли необвързаните ще открият любовни благоприятни условия, до момента в който преследват финансовите си цели. Не губете фокус от материалното развиване, към което се стремите, само че в същото време бъдете деликатни към хора на работното място, които може да демонстрират интерес към вас. Постарайте се да бъдете малко по-общителни, разширете кръга от сътрудници, с които прекарвате свободното си време и новите запознанства ще ви донесат изненади в любовта. Очаквате ви доста благоприятни условия за несериозни връзки и флиртове през октомври, само че тези връзки наподобяват по-скоро като развлечение, в сравнение с като същинска обич.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР