Силно се надявам да не изберем правителство на България през

...
Силно се надявам да не изберем правителство на България през
Коментари Харесай

Асен Василев: Надявам се да не изберем правителство през задния вход

Силно се надявам да не изберем държавно управление на България през задния вход. Аз мощно имам вяра, че разсъдъкът ще наделее и ще имаме пправителство с втория мандат. Мария Габриел поиска още една среща, с цел да препотвърдим позицията си персонално в разгвоор с нея, уточни Василев. 

 

Василев посочи, че ПП-ДБ ще предложи експертно държавно управление на малцинството с втория мандат, а диалозите за него ще стартират след изчерпването на първия мандат. 

Имаме потребност от конституционно болшинство, с цел да се почисти страната от всички проблеми в прокуратурата, видни за всички български жители. Защото е ясно, че не е въпросът в личността на един човек, а в структурата на прокуратурата и правосъдната власт. Имахме същия проблем и при проркуратурата " Цацаров ", и при прокуратурата " Филчев ", сподели Василев.

 

Според него има вид Народното събрание да одобри бюджет, колкото и негативи да има в оферти сега. Той изрази вяра ГЕРБ да не слага приемането на бюджета като ултиматум за поддръжка на първия мандат.

 

По думите му на локалните избори в столицата ПП-ДБ вероятно ще се явят дружно със „ Спаси София ”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР